BB: Πρόταση γάμου live, κουμπάρα η Κορομηλά [video]

Πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα του Big Brother με κουμπάρα τη Ρούλα Κορομηλά. Ποιος έκανε την πρόταση γάμου, σε ποια και πώς; Βίντεο.

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φωτεινή έκανε ο Κρητικός παίκτης του Big Brother, Γιάννης Φουκάκης. Αν και ο Γιάννης είναι μόλις 22 χρονών, το ζευγάρι είναι μαζί 4,5 χρόνια και ο έρωτας τους, που είναι και ο πρώτος ολοκληρωμένος τους, δεν κρύβεται.

Σαν να μην έφτανε μη πρόταση γάμου στον αέρα του Big Brother, ο Γιάννης Φουκάκης με μια μαντινάδα έκανε και πρόταση κουμπαριάς στη Ρούλα Κορομηλά. Και τι απάντησε η Ρούλα; «Δέχομαι!» Δείτε το βίντεο:

Εν τω μεταξύ, αδίστακτο ριάλιτι έγινε το Big Brother στην περίπτωση του Μιχάλη, καθώς του έφεραν στο στούντιο τον αδερφό που δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του και αντί να του τον παρουσιάσουν, του έπαιξαν παιχνίδι και τον έβαλαν να μαντέψει ποιος από το κοινό είναι. Εκμετάλλευση της ανθρώπινης ευαισθησίας στον μέγιστο βαθμό.

Ο Μιχάλης μόλις τον περασμένο Νοέμβριο γνώρισε τη μία του αδερφή. Αφού αποχώρησε από το Big Brother (για δεύτερη φορά), η Ρούλα Κορομηλά του έφερε τον αδερφό του στο κοινό και άφησε τον Μιχάλη να τον βρει. Δείτε το βίντεο:

Δείτε τον καυγά Στέλλα-Γιώργου στο Big Brother και τα καυτά φιλιά Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.