Η Τουρκάλα ερωμένη του Σπύρου Χαριτάτου

Μυστική κρατούσε τη σχέση του με τη sexy 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο Γκιουνάι ο Σπύρος Χαριτάτος. Πώς γνωρίστηκαν και πόσο καιρό είναι μαζί;

Ο Σπύρος Χαριτάτος δεν διστάζει να παραδεχθεί πως ταξιδεύει συχνά στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο επειδή του αρέσει ως προορισμός, αλλά και για τα μάτια μιας κοπέλας σε συνέντευξή του στο People. «Το όνομά της είναι Γκιουνάι. Είναι 28 χρονών και δουλεύει ως δικηγόρος στην Κωνσταντινούπολη», εξομολογείται, προσθέτοντας πως η γνωριμία τους έγινε την περίοδο του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

«Εκτός από την αύρα της, αυτό που με τράβηξε πολύ στην Γκιουνάι ήταν τα μάτια της», συνεχίζει ο 38χρονος Σπύρος Χαριτάτος και τονίζει πως «η θετική ενέργεια δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε εθνικότητα». Τι ακριβώς συμβαίνει με την 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο; Όπως ο ίδιος λέει, «είναι μια ανθρώπινη επικοινωνία που δεν ξέρω πού θα πάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρήκα έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι μια χαρά και μπορώ να μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί του».

Μήπως έχει ερωτευθεί την Τουρκάλα ο Χαριτάτος αλλά δεν θέλει να το πεί; «Αν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν το λέει ποτέ, γιατί ο έρωτας έχει πολύ πόνο και ενθουσιασμό μαζί, σε μια απίστευτη χημεία και δεν μπορεί καν να το προφέρει», απαντά. H 28χρονη Γκιουνάι πάντως είναι πολύ σέξι, με καστανά μαλλιά και μεσογειακά πόδια.

Ο Σπύρος Χαριτάτος ξεκίνησε να δουλεύει στα 12 του, ως βοηθός σε μπουζουξίδικο στο Αίγιο. Η δημοσιογραφία ήρθε αργότερα, αφού είχε εργαστεί σε οικοδομή, ως τζαμάς και ως DJ.

«Ο πατέρας μου είχε μια τοπική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και, κάποια στιγμή, οι δουλειές του έπεσαν έξω. Αυτό ήρθε σε μια χρονική συγκυρία με μία ασθένεια στην οικογένειά μας», εξιστορεί o Χαριτάτος, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του είχε πρόβλημα με την καρδιά και αναγκάστηκαν να χρεωθούν με δάνεια για να πληρώσουν τις επεμβάσεις. «Πριν ενηλικιωθώ, στα 16 μου, είχα γύρω στα έξι – επτά δάνεια του ενός εκατομμυρίου δραχμών στο όνομά μου», αναφέρει και συμπληρώνει ότικατάφερε να ξεχρεώσει πέρυσι, στα 37 του!

«Πιστεύω ότι αυτό που ζω είναι πολύ για μένα», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και ξεκαθαρίζει πως στο μέλλον μπορεί να μην τον χωράει άλλο η δημοσιογραφία και να κάνει κάτι διαφορετικό. Όσο για τα σενάρια που θέλουν τους Καραμεροχαριτάτους στη θέση του Παπαδάκη; «Από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι και σήμερα, δεν έχω κάνει ποτέ αυτή την κουβέντα με άνθρωπο του ΑΝΤ1. Δεν έχει ειπωθεί ούτε σαν υποθετικό σενάριο μεταξύ μας, αν και το έχω διαβάσει», απαντά.

Όπως λέει ο ίδιος, «τη ζωή πρέπει να την κοιτάζεις κατάματα. Το θέμα είναι να έχεις το σθένος και να συνεχίσεις να περπατάς»!

Διαβάστε την ανατροπή των Καραμεροχαριτάτων στα νούμερα τηλεθέασης και το υπονοούμενο της Γκολεμά για σχέση Ευαγγελάτου-Μπεζαντάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.