Διάσημοι έλληνες gay της showbiz

Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου οτι είναι gay προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Αίσθηση έκανε η.. κουβέντα του με άλλους διάσημους έλληνες gay της showbiz στο facebook.

Ο blogger Dr Seeng, γνωστός για τον εικαστικό τρόπο σχολιασμού της επικαιρότητας, έγραψε τα παρακάτω για τον Φώτη Σεργουλόπουλο:

«Το τι κάνει στο κρεβάτι του ο καθένας, ποσώς με ενδιαφέρει, εκτός αν πρόκειται για παιδεραστή. Έχω γνωρίσει αρκετούς gays, οι οποίοι ναι μεν έχουν αυτή τη θηλυπρέπεια που μάς ξενίζει, είναι όμως πολύ σεμνά παιδιά και δεν έχουν καμία σχέση με τις… σουρλουλούδες που κατακλύζουν την τηλεόραση.

Τον Σεργουλόπουλο τον πάω πολύ. Ο άνθρωπος είναι ανοιχτή καρδιά κι έχει χιούμορ, αν και υπάρχουν φορές που κιτσάρει αρκετά. Είδα το περίφημο απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Κωστόπουλο και χάρηκα όταν είδα την ανακούφιση και τη γαλήνη στο πρόσωπό του τη στιγμή της αποκάλυψης. Νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό του, που μας υποχρεώνει όλους να σεβαστούμε και τον ίδιο και τις επιλογές του.»

Διαβάστε το τελευταίο status από το προφίλ του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Facebook, σύμφωνα με τον Dr. Seeng:

Dr Seeng, respect. Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.

Δείτε την εξομολογηση του Φώτη Σεργολόπουλου οτι είναι gay, τη σχέση gay σεφ με γνωστό παρουσιαστή και τις φωτογραφίες Δημήτρη Βλάχου-Μέμου Μπεγνή από τις διακοπές τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr