Just the 2 of us: “στημένη” νίκη Πετράκη-Φουρέιρα [video]

Πώς νίκησαν Παναγιώτης Πετράκης-Ελένη Φουρέιρα το ζευγάρι Μπεκατώρου-Χολίδη στον τελικό του Just the two of us; Πως εξελίχτηκε η ψηφοφορία-θρίλερ και η βαθμολογία;

Κοινό και κριτικοί τελικά συμφώνησαν στον νικητή του Just the 2 of us. Μεγάλος νικητής ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης και η παρτενέρ του, Ελένη Φουρέιρα. Πώς έφτασαν στη νίκη;

H μάχη στην ψηφοφορία του Just the 2 of us δόθηκε μέχρι το τέλος στήθος με στήθος. Όμως επειδή μετρούσαν οι ψήφοι από την αρχή του show τα πράγματα ήταν δύσκολο να αλλάξουν. Τα τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας Μπεκατώρου-Χολίδης ήταν καθαρά μπροστά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Κι αυτό γιατί στην αρχή του σόου η Μαρία Μπεκατώρου ούτε κατά διάνοια δεν έμοιαζε ότι θα μπορούσε να μπει έστω στην τριάδα, οπότε τελικά ήταν δύσκολο για εκείνη και τον Χολίδη να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Φυσικά, η διευκρίνιση οτι στον τελικό θα μετρούν οι ψήφοι των ζευγαριών απο την αρχή του σόου δεν δόθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα πολλοί φανς της Μπεκατώρου να κάνουν λόγο για σκάνδαλο με στημένο Just the two of us.

Το show είχε φιλανθρωπικό σκοπό και τα 130.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα θα δοθούν για τα Special Olympics. Δείτε την ανακοίνωση του νικητή του Just the two of us:

Όλα οι ερμηνείες των ζευγαριών του τελικού:

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του μεγάλου τελικού του Just the two of us. Όλα τα ζευγάρια τραγούδησαν και χόρεψαν σε ινδικούς ρυθμούς με τα κοστούμια να κάνουν τη διαφορά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον Λευτέρη Πανταζή, τον Μιχάλη Μουρούτσο, την Ελπίδα, τον Ησαΐα Ματιάμπα και τους υπολοίπους με ινδικές στολές:

Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα είχαν πει πως αν φτάσουν στον τελικό του Just the 2 of us θα δώσουν το πολυπόθητο φιλί που ζητούσε η Λυδία Παπαιωάννου. Οι δυο τους φιλήθηκαν στο μάγουλο αρχικά, αλλά ο Παναγιώτης της έσκασε και ένα πεταχτό φιλάκι στα χείλη:

«Στενοχωριέμαι που αυτή τη στιγμή τελειώνει η υπέροχη συνεργασία μας, όμως νομίζω ότι τώρα είναι και η αρχή μία φιλίας» είπε η Δούκισσα Νομικού στον Γιώργο Καπουτζίδη λέγοντάς του ξανά και ξανά πόσο τον αγαπάει. Μάλιστα, αμέσως μετά ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε και μία μεγάλη έκπληξη. Όλοι οι συντελεστές του σόου θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για αυτή τη συνεργασία του ετοίμασαν ένα τραγούδι που γράφτηκε για αυτόν και το έντυσαν οπτικά με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από στιγμές του Just the two of us πρωταγωνιστή τον ίδιο. Κάτι που ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν γνώριζε ότι θα συμβεί:

Συγκινητική στιγμή του παιχνιδιού ήταν όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε πως στο στούντιο βρίσκονται τα παιδιά των Special Olympics και η κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού ήταν όταν στην σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Στρατηγόπουλος που έχει πάρει ήδη μέρος σε 4 Παραολυμπιακούς αγώνες και φέτος θα συμμετέχει για 5η φορά:

Διαβάστε φήμες οτι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα και τiς ψήφους Πετράκη-Μπεκατώρου στον ημιτελικό του Just the two of us.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.