Διασυρμός Πάγκαλου στο Μέγαρο, αποχώρησε έντρομος

Χοντρό ξεφώνημα υπέστη ο Θόδωρος Πάγκαλος στο Μέγαρο Μουσικής. Ποιοι του επιτέθηκαν, πώς αντέδρασαν οι παρευρισκόμενοι και γιατί αποχώρησε ο Πάγκαλος από την εκδήλωση;

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών και αναρχικών στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση για τα 100χρόνια του Νίκου Γκάτσου οδήγησε σε ένα ακόμα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θόδωρο Πάγκαλο.

Ομάδα αντιεξουσιαστών μοίραζε υλικό για συντρόφους τους που θεωρούν ότι κρατούνται άδικα στις φυλακές με σκευωρίες και ζητούσαν την απελευθέρωσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές είδαν τον Θόδωρο Πάγκαλο να μπαίνει στο Μέγαρο άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με βαρύς χαρακτηρισμούς.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο με τον Πάγκαλο όχι μόνο δεν υπήρξαν αντιδράσεις από άλλους παρευρισκόμενους, αλλά φαίνεται οτι πολλοί απολάμβαναν το σκηνικό.

Διαβάστε την προκήρυξη των αντιεξουσιαστών στο indymedia για την επίθεση στον Πάγκαλο:

Έγινε σήμερα μοίρασμα στο Μέγαρο Μουσικής, στη συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου. Κείμενο μοιράστηκε σε 1000 αντίτυπα στον κόσμο που περίμενε στο φουαγιέ. Προς το τέλος της παρουσίας των συντρόφων εκεί, εισήλθε στο χώρο ο Πάγκαλος κι οι μπράβοι του και ακολούθησε άγριο ξεφώνημά του, κοσμητικά επίθετα κ.ο.κ. Εκτός από λίγες εξαιρέσεις κάποιων καθωσπρέπει κυριών, που απαντήθηκαν αναλόγως, πολύς κόσμος έδειξε να διασκεδάζει το διασυρμό του αντιπροέδρου. Η αλήθεια είναι ότι ο Πάγκαλος από κοντά είναι πολύ πιο χοντρός απ’ ότι στο γυαλί…

Ο Θόδωρος Πάγκαλος αποχώρησε στο διάλειμμα της εκδήλωσης, αμέσως μετά το επεισόδιο στο Μέγαρο Μουσικής. Ο Τηλέμαχος Χυτήρης που ήταν μαζί του επέστρεψε χωρίς να τον καταλάβει κανείς. Στις ερωτήσεις φίλων και γνωστών έκανε πως δεν ήξερε τίποτα για τον Πάγκαλο.

Για την επίθεση στον Πάγκαλο ενημερώθηκε ο Πεταλωτής που τον πήρε τηλέφωνο για να εξακριβώσει την έκταση του επεισοδίου.

Εν τω μεταξύ, σε δημοσκόπηση της Κυριακής ο Θόδωρος Πάγκαλος ανακηρύχθηκε επίσημα ως ο αντιπαθέστερος πολιτικός με 27%. Μακράν δεύτερη η Αλέκα Παπαρήγα με 7%. Δύσκολοι καιροί για τον αντιπρόεδρο, η αλήθεια κοστίζει…

Διαβάστε γιατί ο εισαγγελέας ζήτησε άρση ασυλίας του Πάγκαλου και τα υβριστικά σχόλια του zougla.gr για τον Πάγκαλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.