1821-Πέτρος Τατσόπουλος: “Ο Κολοκοτρώνης gay”; [video]

Σάλος στο διαδίκτυο με καινοφανείς απόψεις περί σεξουαλικότητας του Θόδωρου Κολοκοτρώνη. Τι έγραψε ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ1821” για gay Κολοκοτρώνη και «αρραβωνιαστικό»;

Αίσθηση προκαλούν οι φερόμενες δηλώσεις του παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821, Πέτρου Τατσόπουλου, για τη σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη gay.

Και όχι απλώς ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της “gay revolution”, αφού o Πέτρος Τατσόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ που προβάλλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την επανάσταση του 1821. Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει αντιδράσεις από «πατριωτικούς» κύκλους, καθώς υποστηρίζει οτι οι Έλληνες ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους, γι’ αυτό και η περίοδος εκείνη διήρκεσε 400 χρόνια, και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να επαναστατήσουν.

Δείτε δεξιά τι φέρεται γράφει στη σελίδα του στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος (κλικ για μεγέθυνση).

Δείτε τις αντιδράσεις για τη φερόμενη δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου οτι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay:

Νέα τροπή στην υπόθεση έδωσε η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου μέσα από το facebook της συζύγου του. Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποστήριξε οτι κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό του στο facebook, έγραψαν το επίμαχο σχόλιο εν αγνοία του και άλλαξαν τους κωδικούς με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο Πέτρος Τατσόπουλος φάνηκε να διαψεύδει τον εαυτό του με νέα δημοσίευση μέσα από το δικό του facebook, όπου έλεγε οτι το επίμαχο σχόλιο ήταν «το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής του».

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσαν να καπηλευθούν το γεγονός και κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού σχετικά με το αν προτίθεται η ΕΡΤ να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821, ώστε να αποκατασταθεί η «ιστορική αλήθεια», όπως είπαν.

Μύλος η κατάσταση. Δεν λείπουν πάντως και οι ψύχραιμες φωνές που υποστηρίζουν οτι όλος ο ντόρος είναι προβοκάτσια από κύκλους που ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ 1821.

Τελικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε για το επίμαχο σχόλιο: «Ηταν ένα καλαμπούρι που μεταδόθηκε ως δήλωσή μου. Είναι επικίνδυνοι αυτοί που μεταδίδουν τέτοια πράγματα. Είναι δυνατόν να είμαι παρουσιαστής του “1821” και να κάνω τέτοιες δηλώσεις;»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του το ντοκιμαντέρ 1821 έφερε επανάσταση στον ΣΚΑΪ, που κατάφερε να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η σειρά 1821, που μεταδίδεται Τρίτη βράδυ, σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με μέσο όρο 16,1%, ενώ η δεύτερη εκπομπή έφτασε το 12,5%.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

22 Σχόλια

  1. Φαντασου λεει να υπαρχει ζωη στον αλλο κοσμο και να πεσει ο Τατσοπουλος πανω στον Κολοκοτρωνη…Να μην ξεχασω να του πω “καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε”

  2. Θα συμφωνήσω με το Γιάννη, τι κι αν ήταν, τι κι αν δεν ήταν ομοφυλόφιλος; Αλλάζει κάτι; Εμένα δε μ’αρέσει βέβαια να γίνεται ένα τέτοιο σχόλιο και μάλιστα μετά θάνατον. Δεν αφορά κανέναν η σεξουαλική ζωή του άλλου, παρεκτός αν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε ενεργή δραστηριότητα (υπέρ ή κατά) απέναντι στην ομοφυλοφυλική έκφραση (όπως ο Χίτλερ για παράδειγμα). Όλα τ’άλλα περιττεύουν. Αν στεκόμαστε στη σεξουαλική έκφραση ενός ανθρώπου για να τον χαρακτηρίσουμε (εφόσον αυτή εκφράζεται μέσα στα πλαίσια της ιδιωτικότητας και του σεβασμού απέναντι στους άλλους), τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως είμαστε άτομα κενά και χωρίς ουσία

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ… ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΙΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡ… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ

  4. ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤ ΑΛΟΓΟ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΓΕΡΟΧΩΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΥ ΩΡΕ; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΩΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

  5. ME LIGA LOGIA THN 25 MARTIOY TOY 1821 GIWRTAZOYN OI DOSILOGOI THN KATADIKH OLWN AYTWN POY MAS APELEY8ERWSAN .ALLA O ELLHNIKOS LAOS XAMPARI DEN TO PHRE AKOMA!

  6. Ρε μην τρωτε κουτοχορτο, παιζονται πολλα απο πισω με τα καναλια, πολυ βρωμια, αν ψαξετε να βρειτε βιντεο του συγγραφεα που να λεει κατι τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να βρειτε τιποτα

  7. Ηθελα να μαθω γιατι πιστευετε ορισμενοι οτι ο Κολοκοτρωνης ηταν γκει;
    Ελπιζω να ειναι λιγοι που πιστευουν κατι τετοιο. Αν ηταν γκει να ειστε σιγουροι οτι δεν θα πολεμουσε. Χωρις να εχω κατι με τους γκει. Για σκεφτειτε το λιγο, νομιζω πως ειστε αρκετα εξυπνοι. Και ορισμενοι να σεβονται την ελληνικη ιστορια γιατι χωρις εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ θα ζουσαν στα μαυρα σκοταδια. Διαβαστε και λιγο ελληνικη ιστορια για τους ηρωες της Επαναστασης.

  8. Δεν ξερω ποσο δημοκρατες θα ησασταν αν το αφορουσε εσας αυτο το εργο αυτη η αλλη αποψη

  9. o kolokotronis gay???gi auto eixe 6 paidia kai 4 palikarous kai 2 koritsia!kai an den itan autos oloi aftoi oi dithen diasoimoi den tha iprxan

  10. Να σας πω την αλήθεια, ποσώς με νοιάζει αν ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι. Εντυπωσιακά τα νούμερα του ΣΚΑΙ πάντως, πολύ χαίρομαι!

  11. Πολύς λόγος για το τίποτα. Απλά έκανε ένα κακόκουστο αστείο ο Τατσόπουλος. Το λάθος του ήταν ότι το έκανε στο Facebook που είναι δημόσιο βήμα. Ας ελέγχουμε τι βγάζει ο καθένας από το στόμα του για τους γύρω μας και μετά να κρίνουμε τον κάθε Τατσόπουλο. Όλοι αυτοί που τον βρίζουν είναι οι καλοί Έλληνες;

  12. Τωρα αν ο Γερος του μοριά επιανε και κανα τούρκο και τον ξέσκιζε αυτό σημαινει είν αι gay?axaxaxaa

  13. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΩΝΩ ΠΙΑ ΠΟΛΥ Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΕΕΕΕΕΕ???

  14. ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕ Η ΔΕΡΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ

  15. ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΓΕΝΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΩ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΙ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΡΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΕΝΑ ΚΕΜΑΛ ΑΣΧΕΤΟ ΤΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

  16. Για ακουστε εδω λιγα λογια για τον Γερο του Μωρια αι στο διαολο και ακομη παρα περα που ευχομαι να υπαρχει παρα περα απο τον Βελζεβουλη και εκει να κατσετε και ο Τατσοπουλος και ολη φαρα του Αρκετα με το απαυτο του καθενος πια αρκετα τι σας κοφτει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  17. Εδώ ο κόσμος καίγεται και…εμείς ασχολούμαστε με σχόλια,διαδόσεις και κάθε λογής ανοησίες.Η υπερβολή και το χιούμορ βοηθούν στην εύρεση της αλήθειας και για να την βρείς χρειάζεται κι εύστροφο νιονιό. Όλος αυτός ο κονιορτός μόνο Θλίψη και θυμηδία προκαλεί.Τελεία και παύλα. Αφήστε ήσυχο τον κ.Τατσόπουλο.Ένα ατόπημα,μια απερισκεψία της στιγμής δεν απεικονίζει την πραγματικότητα. Ας παρακολουθήσουμε την εκπομπή -1821- και στο τέλος κάτι θα αποκομίσουμε,κι άν έχουμε ιστορικές γνώσεις θα την κρίνουμε.Κολυμπάτε γιατι έχουμε πολύ θάλασσα μπροστά μας ακόμη.Όλα τα υπόλοιπα είναι επιεικώς σαχλαμάρες.

  18. παίδες ελλήνων όσο άντρας ήταν ο Κολοκοτρώνης τόσο γκέι είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με ποταπά σχόλια κτλ. Τι και αν τον είπαν και αδελφή την σύγχρονη Ελλάδα την κυβερνούσαν και την ελέγχουν αδελφές τι σας πειράζει λοιπόν? από πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς, δημάρχους, τηλεπαρουσιαστές, καναλάρχες, μιντιάρχες, εκδότες, βιομήχανους, τραγουδιστές έ ας βρει έστω ένας από όλους εμάς τους σύγχρονους γκέουλες τα αρχίδια του ΓΚΕΥ Κολοκοτρώνη και να κάνει μια σύγχρονη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, don’t think so he!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΩΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΥΓ: ελπίζω να καταλάβατε ότι δεν με νοιάζει τι σεξουαλικές προτιμήσεις είχε ο Θόδωρος ε??) άλλωστε οι έλληνες είμαστε γκέι friendly χιλιάδες χρόνια τώρα!!

  19. Μάλλον είναι ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ αυτοί που κάνουν τέτοιες δηλώσεις έστω και αν
    έγινε σαν καλαμπούρι.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines