Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία 3,4,7,9,11,14 Φεβρουαρίου

Νέες απεργίες εξήγγειλαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τον Φεβρουάριο. Πότε έχουν απεργία ΜΜΜ, μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία στις 2/2, 3/2, 4/2, 7/2, 9/2, 11/2, 14/2;

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις απεργίες στα ΜΜΜ και, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των συνδικαλιστών, θα τις κλιμακώσουν ως μοχλό άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση, μέχρι να ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο από τη Βουλή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Φεβρουαρίου έχουν απεργία λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, μετρό, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά τα τραμ.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου είχε εξαγγελθεί 24ωρη απεργία στον ηλεκτρικό (γραμμή μετρό 1), αλλά τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν οτι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζομενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα έχουν επίσης στάση εργασίας από τις 11.00 ως τις 15.30.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ, τα λεωφορεία θα έχουν επίσης απεργία στις:
– Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στάση εργασίας 11.00 – 16.00
– Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στάση εργασίας 11.00 – 15.30
– Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στάση εργασίας 11.00 – 15.30
– Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στάση εργασίας 11.00 – 16.00 (και γενική συνέλευση)

Οι εργαζόμενοι σε ΜΜΜ-λεωφορεία-μετρό έχουν επίσης εξαγγείλει 24ωρη απεργία όταν θα πάει το νομοσχέδιο για ψήφιση.

Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Οι εργαζόμενοι κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου για προσχηματικό διάλογο και ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό που ταλαιπωρείται. Τα εισιτήρια στα ΜΜΜ αυξάνονται, ενώ στην πράξη η χώρα είναι χωρίς ΜΜΜ εδώ και βδομάδες. Από την άλλη, η κυβέρνηση αρνείται να κάνει χρήση του μέτρου της επίταξης φοβούμενη το πολιτικό κόστος.

Αυτοί πάντως που τραβούν όλο το λούκι είναι -και πάλι- ο απλός κόσμος που ταλαιπωρείται και αγανακτεί. Οι υπόλοιποι απλώς κοιτούν τα συμφέροντα τους. Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

6 Σχόλια

  1. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, Ε, ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ? ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  2. Να σου πώ ….”ξυπνητέ”, μέσα στην κυβέρνηση την ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΕΕ και Τρόικα, ξέχασες να βάλεις τους λαοπλάνους του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Όταν από εδώ και πέρα θες να κατηγορήσεις πολιτικούς, να το κάνεις για όλους γιατί όλοι αυτοί φταίνε για το πως είσαι εσύ σήμερα έτσι. Μην δηλώνεις πολιτικές πεποιθήσεις με τέτοιο φανατισμό. Όχι δε θα απεργείσω με κανένα ΠΑΜΕ! Ούτε με ΕΛΑ, ουτε με ΚΑΤΣΕ! Θα απεργήσω γιατί εκπροσωπώ το σύσσωμο του τομέα μου, και θέλω κάτι καλύτερο. Κανένας πολιτικός χρωματισμός, ούτε συμμετοχή σε συνδυκάτα, μου επέφερε ποτέ τίποτα και δε θα μου φέρει. Όταν ξεκολλήσουμε από φανατικόυς πολιτικούς οπαδούς, σαν και του λόγου σου, τότε θα πάει μπροστα αυτή η χώρα. Χαιρετώ.

  3. Η κυβέρνηση με τα φιλαράκια της ΝΔ ΛΑΟΣ ΕΕ ΤΡΟΙΚΑ βασανιζούν τον λαό περισσότερο απ΄οτις απεργίες των ΜΜΜ. Οι ιδιες αιτίες που χτυπάνε εμάς χτυπάνε και αυτούς τους εργαζόμενους… Έλεος πια ξυπνήσαμε!!! 23 Φλέβαρη απεργούμε όλοι με το ΠΑΜΕ στην Ομονοια

  4. συμφωνώ με τον προλαλήσαντα….τα έχετε κάνει….και μη χειρώτερα!!!!!

  5. Τσαμπα η καρτα απεριοριστων διαδρομων, δεν εχω ουτε αμαξι ουτε τα λεφτα για να περνω ταξι να πηγαινω στην σχολη υποχρεωτικης φοιτησης με σκοπο ενα πτυχιο σε μια χωρα διχως μελλον, θα φυγουμε (25-30 χρονων) απο αυτη την χωρα και θα σας αφησουμε μονους ετσι οπως ΕΣΕΙΣ τα κανατε ….Γιατι εμεις δεν φταιμε.Δεν μεγαλωσα με την νοοτροπια “να βολευτω στο δημοσιο”και δεν ψηφισα κομμα βουλης οποτε εχω την συνειδηση μου καθαρη.Μαθαμε να αναπληρωνουμε και το χαμενο λεπτο εργασιας χωρις παραπονο και προτιμω σερβιτορος στο εξωτερικο, παρα με 2 πτυχια υπαλληλος που θα δουλευω περισσοτερο και θα αμοιβομαι λιγοτερο, περαστικα σας.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines