Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία 2,4,9,11,14 Μαρτίου [upd]

Νέες απεργίες των ΜΜΜ ανακοινώθηκαν για 2,4,9,11,14 Μαρτίου. Πότε έχουν απεργία μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ στις 2/3, 4/3, 9/3, 11/3, 14/3 σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις των εργαζομένων;

Νέες απεργίες στα ΜΜΜ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, οι οποίοι πραγματοποίησαν νέα κινητοποίηση.

Ανανέωση: Άλλαξαν οι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας για 2,4,11 Μαρτίου. Διαβάστε πότε έχουν τελικά απεργία τα ΜΜΜ τις επόμενες μέρες.

Τα σωματεία στην ΕΘΕΛ αποφάσισαν νέες στάσεις εργασίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου και την Παρασκευή 4 Μαρτίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Τις ίδιες απεργίες θα επαναλάβουν και την Τετάρτη 9 Μαρτίου και Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, οπότε θα υπάρξει και νέα στάση εργασίας.

Εν τω μεταξύ, ασφαλείς πληροφορίες λένε οτι οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και στα άλλα μέσα μεταφοράς καθώς την Τρίτη 1 Μαρτίου συνεδριάζει το συντονιστικό όργανο των εργαζομένων σε όλα τα ΜΜΜ για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Δεν τα παρατάνε οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Φως στο τούνελ του αδιεξόδου δεν υπάρχει και ο κόσμος έχει -απλά- απηυδήσει με την ταλαιπωρία. Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.