Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση

Δυσάρεστη περίοδος για την Αθηνά Ωνάση που τα τελευταία χρόνια ζει ευτυχισμένη με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Αλφόνσο και την κόρη του, Βίβιαν. Η Αθηνά Ωνάση έχει με τη Βίβιαν σχέση μητέρας-κόρης. όμως αυτό τώρα απειλείται.

Η Αθηνά Ωνάση έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς η βιολογική μητέρα του παιδιού του Αλβάρο διεκδικεί την κηδεμονία του.

Το μοντέλο από την Βραζιλία, Σιμπέλ Ντόρσα, είναι η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της Αθηνάς Ωνάση και μητέρα της μικρής Βίβιαν.

Μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια του παιδιού στον Αλβάρο Αλφόνσο, η Σιμπέλ Ντόρσα συνέχισε να βιώνει δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα. Προσπάθησε να ξαναφτιάξει την ζωή της, αλλά ο αγαπημένος της σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει.

Η Σιμπέλ Ντόρσα έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «5:00 το πρωί» και αναφέρεται στο μοιραίο εκείνο βράδυ που έβγαινε από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, παραμορφωμένη και σε κωματώδη κατάσταση. Γράφει επίσης και για την κόρης της Βίβιαν, η οποία μεγαλώνει με τον Ντόντα και την πάμπλουτη κληρονόμο Αθηνά Ωνάση.

Παράλληλα, η Σιμπέλ Ντόρσα όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει πως θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, ενώ επισκέπτεται συχνά την μικρή στην βίλλα του ζευγαριού.

Η Αθηνά Ωνάση είναι στη μέση μιας δυσάρεστης κατάστασης, καθώς έχει δεθεί με τη Βίβιαν σαν μάνα με κόρη.

Διαβάστε τις δύσκολες ώρες του Πύρρου Δήμα και τις κρίσιμες ώρες του Θανάση Βέγγου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.