Μπεκατώρου-Καρατζαφέρης τραγούδι: το εθνικό μας τσίρκο

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Μαρίας Μπεκατώρου με τίτλο Σκεφτείτε Ελληνικά σε στίχους του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Τραγούδι έγραψε ο παρολίγον πεθερός της Μαρίας Μπεκατώρου, Γιώργος Καρατζαφέρης. Μιλάμε για σουξέ επιπέδου.. παιδικού σταθμού.

Με τίτλο Σκεφτείτε ελληνικά και ερμηνεύτρια την Μαρία Μπεκατώρου, το τραγούδι του Γιώργου Καρατζαφέρη μιλά για όλα: την Ελλάδα, το μνημόνιο και το ελληνικό δαιμόνιο. Το εθνικό μας τσίρκο σε επανεκτέλεση.

Οι στίχοι του τραγουδιού των Καρατζαφέρη-Μπεκατώρου:

Τώρα που ο μισθός έχει μικρότερη αξία, τώρα που η ζωή μας είναι μες στην καχεξία, τώρα που διατάζει το ανελέητο μνημόνιο ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιμόνιο!

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά . Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά.

Τώρα που στα μάτια σου μπροστά είναι σκοτάδι, φτάνει να σκεφτείς ότι μετά από κάθε βράδυ έρχεται η μέρα και το φως μας πλημμυρίζει είναι κάτι να περιμένεις που αξίζει.

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά .Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε, και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά.

Ακούστε το τραγούδι των Μπεκατώρου-Καρατζαφέρη:

Δείτε την Μαρία Μπεκατώρου γυμνή, το φερόμενο ως ροζ βίντεο Σαμαρά του Καρατζαφέρη και την κόντρα Μπεκατώρου-Φουρέιρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.