Τα καλύτερα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο: προτάσεις

Διαβάστε προτάσεις για κλασσικά και εναλλακτικά δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι μπορείτε να αγοράσετε στον/στην σύντροφο σας για να τον εντυπωσιάσετε;

Κλασσικά δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο:
Λουλούδια, γλάστρες, κατοικίδια, κεριά, γλυκά, αρκουδάκια,

Δώρα προορισμένα για τον Αγιο Βαλεντίνο:
CD με επιλογές από τραγούδια, Οτιδήποτε σε σχήμα καρδιάς (κόσμημα, τούρτα, κότερο ..) , κάρτες, μπλούζες με τυπωμένη φωτογραφία,

Δωρα με στύλ:
Τραπέζι σε ακριβό εστιατόριο, κόκκινα εσώρουχα (για τις γυναίκες κατά προτίμηση — αλλά βέβαια συνήθως οι άντρες πληρώνουν αυτή τη μέρα), ροζ ipod, ροζ iphone (!), ροζ smart

Πιστοί στην παράδοση:
Μην σνομπάρετε τα γλυκά, τις κάρτες, τα κεριά και τα αρκουδάκια. Οκ, δεν είναι και τόσο εμπνευσμένες ως ιδέες, αλλά τουλάχιστον δεν θα μπορέσει να πει ότι δεν ασχοληθήκατε με το θέμα. Και λελούδι φέρατε και άι λοβ γιου είπατε με το αρκούδι, ε, τι άλλο να θέλει; Το μυστικό βρίσκεται στο σχήμα και το χρώμα: καρδιές και αυστηρά κόκκινο ή ροζ. Ακόμα και ροζ κατσαβίδι αν βρείτε σε σχήμα καρδιά θα το θεωρήσει χαριτωμένο.

Ο έρως περνάει από το στομάχι:
Αν είστε πιο πολύ της πράξης, μερικές απλές στην εφαρμογή ιδέες θα κάνουν τη διαφορά. Μαζί με μια κάρτα ή ένα μπουκέτο λουλούδια, ετοιμάστε της δείπνο από τα χεράκια σας, υπό το φως των κεριών. Πρωτοτυπήστε, σχηματίζοντας με απλά ρεσό αυτά που θέλετε να της πείτε… Ναι, σύμφωνοι είναι αρκετά γλυκανάλατο, αλλά αυτά θέλουν, έτσι δεν είναι;( Σας βγαίνει και πολύ πιο φτηνά, μην ξεχνιόμαστε…)

Καρδιά 24 καρατίων:
Ακολουθώντας το μοτίβο της καρδιάς, μπορείτε να πάτε ένα βήμα (κι ένα εκατοστάευρο) παραπέρα. Σχεδόν όλα τα κοσμηματοπωλεία- βλέπε Folli Follie, Li-La-Lo κ.τ.λ.- έχουν κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς. Αποφύγετε τα δαχτυλίδια, αν δε θέλετε να πάρει το λάθος μήνυμα και να τρέχετε μετά να σωθείτε…

Τα πρόστυχα τα κόκκινα εσώρουχα:
Η καλύτερη δικαιολογία για να φορέσει επιτέλους το σέξι, διάφανο κορμάκι που θαυμάζατε στην Αντριάνα Λίμα. Διαλέξτε ότι πιο προκλητικό υπάρχει, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και η νύχτα θα εξελιχθεί κατ’ ευχήν. Ρίξτε μια ματιά στον Αεράκη, στα Hondos Center ή στα Intimissimi. Αν δεν είστε σίγουροι για το νούμερο της, μπορείτε να καταφύγετε στην πιο ασφαλή λύση των babydolls ή των σέξι νυχτικών.

Όσα παίρνει ο… Άγιος:
Αν είναι σινεφίλ ή αν απλά της αρέσει να βλέπει ζευγαράκια να μυξοκλαίνε και να φιλιούνται- αγκαλιάζονται στην οθόνη, ευκαιρία για ένα box set με dvds που να έχει σε αφθονία το παραπάνω σενάριο. Η συσκευασία όπως πάντα παίζει ρόλο, οπότε πάρτε χαρτί και σελοτέιπ για να τα τυλίξετε. Ρίξτε μια ματιά στο amazon ή διαλέξτε μόνοι σας από κάποιο κατάστημα τις ταινίες που έχει ρίξει μαύρο δάκρυ για τη άδικη μοίρα που χώρισε την Κέιτ και τον Τζακ.

Τεχνολογία σε ροζ:
Η τεχνολογία συναντά τον Βαλεντίνο και βάφεται… ροζ. Εσείς που θέλετε να δώσετε κάτι παραπάνω από την τσέπη σας, αλλά να μείνετε πιστοί στο πνεύμα του έρωτα, μπορείτε να αναζητήσετε gadgets σε ιδιαίτερα χρώματα. Διαλέξτε ανάμεσα σε mp3 players, ipods, φωτογραφικές μηχανές ή ακόμα και ροζ Bluetooth.

Κάντο μόνος σου:
Η ιδέα ενός απλού, κατά τα άλλα, δώρου με μια προσωπική πινελιά είναι μια καλή λύση. Μπορείτε ας πούμε να τυπώσετε μια φωτογραφία σας πάνω σε μία κούπα ή ένα μπλουζάκι κι εκείνη κάθε φορά που θα κοιμάται φορώντας τις φάτσες σας ή θα πίνει τον καφέ της, θα σκέφτεται πόσο έξυπνο και γλυκούλικο ήταν αυτό που της χαρίσατε.

Ουσιαστικά κανένα δώρο δεν οφείλει σώνει και ντε να είναι πρωτότυπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρέπει να είναι συμβολικό- όχι με την έννοια της τιμής αλλά με την έννοια του… έρωτα. Μην κάνετε γκριμάτσες στο άκουσμα του Αγίου, γιατί η γκριμάτσα που θα κάνει εκείνη όταν ανοίξει ένα –ξενέρωτο- δώρο θα είναι πολύ χειρότερη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.