Γνωστός τραγουδιστής πληρώνει κοπέλα για σύντροφο

Τον γύρο στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνει η πληροφορία οτι πασίγνωστος τραγουδιστής πληρώνει διάσημη κοπέλα της showbiz για να παριστάνει τη σύντροφο-βιτρίνα του, ενώ στην πραγματικότητα έχει άλλα γούστα. Ποιο το ζευγάρι;

Τα φαινόμενα τελικά απατούν. Αυτό ισχύει και για τον έρωτα γνωστού τραγουδιστή με την σύντροφό του, ο οποίος σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες είναι απάτη και μάλιστα καλοπληρωμένη.

Το ειδύλλιο του διάσημου τραγουδιστή με την -επίσης- πασίγνωστη καλλονή, την οποία συναντάμε συχνά σε εκδηλώσεις της showbiz και κοσμικά πάρτυ, έγινε γνωστό τους τελευταίους μήνες, και φωτογραφίες τους άρχισαν να «φιγουράρουν» στα πρωτοσέλιδα περιοδικών.

Στην αρχή, τραγουδιστής και κοπέλα αρνούνταν οτι είχαν σχέση, αλλά η εμφάνιση φωτογραφιών που τους ήθελαν μαζί τους «ανάγκασαν» να παραδεχθούν τη σχέση τους. Ο σάλος που προκλήθηκε από το «νέο έρωτα της showbiz» απασχόλησε -και απασχολεί- σε κάθε ευκαιρία τις εκπομπές life style, καθώς το ζευγάρι σε κάθε κοινή του έξοδο εμφανίζεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Εδώ και καιρό υπήρχαν ψίθυροι που αφισβητούσαν τις σχέσεις του εν λόγω καλλιτέχνη με διάφορες -όχι πολλές- γνωστές κυρίες και μιλούσαν για «βιτρίνα».

Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση, αν και είναι νέα σε ηλικία. Επειδή όμως η εποχή είναι δύσκολη, είπε να βρει έναν τρόπο να αυξήσει λίγο το εισόδημα της.

Η υποτιθέμενη σχέση τραγουδιστή-κοπέλας είναι ένα καλοπληρωμένο κόλπο, με την κοπέλα να λαμβάνει κάθε φορά που εμφανίζεται στο πλευρό του τραγουδιστή, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, 2.800 ευρώ. Από καλλιτέχνης.. κονσομασιόν λοιπόν η κυρία. Βομβες θα σκάσουν, βόμβες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι οι εμφανίσεις του ζευγαριού τελευταία σπανίζουν, καθώς η κυρία παραείναι ακριβή.

Διαβάστε πώς Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης πουλάνε τον έρωτα τους και τα gay όργια τραγουδιστή-ηθοποιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.