Λαμπερές φωτογραφίες Λάνθιμου-Κυνόδοντα στα Όσκαρ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Λάνθιμος στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ. Δείτε φωτογραφίες του Λάνθιμου με την κοπέλα του στα Όσκαρ 2011 και άλλες λαμπερές στιγμές των βραβείων.

Ο σκηνοθέτης του Κυνόδοντα-Dogtooth εντυπωσίασε με την σικάτη εμφάνισή του με κοστούμι από τον Ermenegildo Zegna, όμως ακόμη περισσότερες και καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι δύο συνοδοί του. Η μία ήταν η σύντροφός του και η άλλη η πρωταγωνίστρια του Dogtooth.

Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας διακρίνεται η κοπέλα του Γιώργου Λάνθιμου, η Ariane Labed. Η συγκεκριμένη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αθήνα, την Γερμανία και την Γαλλία. Τον Σεπτέμβριο του 2010 απέσπασε στο Φεστιβάλ Βενετίας το βραβείο Volpi καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ελληνική ταινία Attenberg της Αθηνάς Τσαγκαρή.

Δεξιά του, βρισκόταν η Αγγελική Παπούλια, πρωταγωνίστρια του Κυνόδοντα, εξαιρετικά γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο και δη τον θεατρικό.

Και οι δύο κοπέλες φορούσαν μπεζ τουαλέτα, δημιουργία των Deux Hommes, η Labed με άνοιγμα στο στήθος και η Παπούλια με περίεργες λεπτομέρειες στην μέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι δύο κυρίες έκλεψαν την παράσταση και αποτέλεσαν μία από τις πιο λαμπερές και ταυτόχρονα διακριτικές εμφανίσεις της βραδιάς. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα της απονομής; Μπορεί να μην πήρε το Οσκαρ, αναμφισβήτητα όμως κέρδισε την εκτίμηση και τον θαυμαασμό όλων.

Δείτε λαμπερές φωτογραφίες από τα Όσκαρ 2011 και τον Κυνόδοντα του Λάνθιμου:

Διαβάστε ποια ταινία υπέστη «Βατερλώ» στα βραβεία Όσκαρ 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.