Νανά Παλαιτσάκη: καρκίνος, 6 μήνες ζωής [video]

«Οι γιατροί μου έδιναν μόνο έξι μήνες ζωής». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια περιέγραψε η Νανά Παλαιτσάκη το σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο πριν από δυο χρόνια. Τι είχε η Νανά Παλαιτσάκη;

Μιλώντας για το σοκ που έζησε, η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η ιστορία της έχει ως εξής: Με το που η Νανά Παλαιτσάκη έμαθε ότι αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε τον τότε σύντροφο της: «Είχα σχέση 2,5 χρόνια και μέναμε μαζί. Στην αρχή που του το ανακοίνωσα, η συμπεριφορά του ήταν από ουδέτερη έως επιθετική. Ήτανε θυμωμένος μαζί μου».

Σαν να μην έφτανε αυτό, «όλο το σύμπαν είχε συνωμοτήσει ώστε να μάθω ότι είχε και παράλληλη σχέση. Το έμαθα από ένα μήνυμα στο κινητό. Το είδα και διάβασα τι έγραφε. Έτσι έκανα το εξής. Πήρα από το δικό του κινητό την κυρία και της είπα μισό λεπτό γιατί ο ενδιαφερόμενος κοιμάται. Τον ξύπνησα και του λέω έλα γιατί σε ψάχνουνε. Ήτανε “σπουδαία” στιγμή».

Επειδή όμως όπως λέει υπάρχει και η φωτεινή πλευρά της ζωής, την περίοδο εκείνη γνώρισε τον τωρινό της σύντροφο Άλεξ: «Με το που τον είδα ξέχασα το πρόβλημα! “Λέω πλάκα μου κάνει η τύχη”». Μάλιστα, το πρώτο τους ραντεβού ήταν στον ογκολόγο, όπου ο Άλεξ «τα άκουσε ΟΛΑ», λέει η Νανά Παλαιτσάκη.

Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η δημοσιογράφος όχι μόνο είναι καλά, αλλά θυμάται το άσχημο παρελθόν και γελάει: «Στη δική μου περίπτωση, ο έρωτας έκανε το θαύμα του», λέει όλο νόημα, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του νυν συντρόφου της: «Τον θαυμάζω γιατί έκανε την υπέρβαση. Ξεκίνησε να έχει σχέση μαζί μου, χωρίς να ξέρει που τον πάει η επόμενη μέρα. Και σιγά αφέθηκε, ενώ εγώ δεν είχα αφεθεί. Εγώ ήμουν και καχύποπτη, και επιθετική, και αγριεμένη και πολύ προβληματισμένη. Είναι 8 χρόνια μικρότερος μου».

Δείτε βίντεο της Νανάς Παλαιτσάκη για το πρόβλημα υγείας της:

Τέλος καλό όλα καλά όμως για τη Νανά Παλαιτσάκη, που όπως όμως λέει, «όλα έρχονται στη ζωή μας για να μας εξελίξουν ως ανθρώπους και να μάθουμε τι πραγματικά έχει αξία».

Διαβάστε το πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Καραβάτου, τον καρκίνο του Θοδωρή Δρακάκη και την περιπέτεια της Χάρις Αλεξίου με τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.