“Τι το θέλεις πια το πέος, εσύ είσαι Ευρωπαίος” [video]

«Τώρα που ‘σαι Ευρωπαίος, τι χρειάζεσαι το πέος; Τι το θέλεις το αιδοίον, τώρα ζεις εις Παρισίον.» Ακούστε το νέο ρεμπέτικο τραγούδι της εποχής.

Ένα καινούργιο τραγούδι σε ρυθμούς ρεμπέτικους και στίχους του ποιητή Γιάννη Υφαντή έκανε την εμφάνιση του στο Youtube και τράβηξε την προσοχή μας.

Το τραγούδι «Τι το θέλεις πια το πέος, εσύ είσαι Ευρωπαίος» ξεχωρίζει για τον πικάντικο, αλλά και επίκαιρο στίχο του.

Ακούστε το τραγούδι «Τι το θέλεις πια το πέος» του Γιάννη Υφαντή σε μελωδία A.N.D.:

Ο Γιάννης Υφαντής είναι έλληνας ποιητής, τιμημένος με το Βραβείο Καβάφη. Γεννήθηκε το 1949 στη Ραΐνα Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο Αγρίνιο. Παλαιότερα παρουσίαζε στο Κρατικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, τις εκπομπές «Ελληνική και παγκόσμια ποίηση» και «Κατά βάθος το θέμα είναι ένα». Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες.

Εργογραφία: Μανθρασπέντα, Κάκτος, 1977. (Κέδρος 1980). Μυστικοί της Ανατολής (μεταφράσεις ποιητών της Ανατολής), Κέδρος, 1982. Ο Καθρέφτης του Πρωτέα, Ιανός, 1986. Αθανάτου Μνήμης Σημεία, Ροές, 1987. Ποιήματα Κεντήματα στο Δέρμα του Διαβόλου, Εκδόσεις ΖΗΤΗ, 1988. Οἱ μεταμορφώσεις τοῦ μηδενός¨, Ἐρατώ, 1990. Αρχαία Έδδα, Ερατώ 1991. Ναός του Κόσμου, Δελφίνι, 1996. Έξω από τη λήθη, Δωδώνη, 1997. Ο Κήπος της Ποίησης, Πατάκης, 2000. Αρχέτυπα, Ζήτη, 2001. Το ιδεόγραμμα του φιδιού, Πατάκη, 2003. Έρως ανίκατε μάχαν, Μελάνι, 2004. Οι μεταμορφώσεις του μηδενός, Άγκυρα, 2006. Έγραψε επίσης τα κείμενα για το ντοκιμαντέρ «Πυρ Αείζωον» του Χρήστου Αρώνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.