Επεισόδια, διαδηλώσεις Αθήνας: φωτογραφίες-video [live]

Μαζικές οργισμένες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Επεισόδια, δακρυγόνα, μολότοφ. Φωτογραφίες-βίντεο από πορεία, όπως μεταδίδονται από αναγνώστες, blogs, twitter, facebook. Συνεχής live ενημέρωση.

Μαζικό μήνυμα κατά της οικονομικής πολιτικής του μνημονίου έστειλαν σήμερα οι διαδηλωτές, καθώς η συμμετοχή στην πορεία ήταν μεγάλη. Λόγω της απεργίας των ΜΜΕ, τα blogs έχουν κυρίαρχο ρόλο στην μετάδοση πληροφοριών. Συνεχής ενημέρωση.

Επεισόδια με ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ στην Πανεπιστημίου κοντά στην Μεγάλη Βρετάνια. Μέχρι τότε η πορεία ήταν ειρηνική. Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό: Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο. Κάηκαν 2 μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Σύλληψη διαδηλωτή που είχε τόξο, 2 βέλη, καδρόνι και τσεκούρι. Η πορεία μεγαλύτερη από αυτή της 5ης Μάη. Εκτεταμένα επεισόδια στην Πατησίων, περιοχή Πολυτεχνείου. Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τα επεισόδια στην Αθήνα.

Δείτε live video από την πορεία στην Αθήνα:

Συνεχής ενημέρωση:

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ξεκίνησε στην Ομόνοια και της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως. Οι συγκεντρωμένοι καλύπτουν την Ομόνοια και τους γύρω δρόμους Αίολου και Σταδίου και επεκτείνονται προς την Πατησίων. Oι συγκεντρωμένοι στο Πεδίο Άρεως καλύπτουν το χώρο στην Πατησίων και επεκτείνονται προς Πολυτεχνείο. Στις συγκεντρώσεις συμμετέχουν και έμποροι, δικηγόροι, επαγγελματίες που έκλεισαν τα καταστηματά τους.

Με ένα μαύρο πανό που γράφει «Πεθαίνουμε» κι ένα μαύρο φέρετρο διαδηλώνει ακριβώς μπροστά στη Βουλή το μπλοκ «23 Φλεβάρη». Η φωτογραφία κυκλοφορεί στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δείτε φωτογραφίες από πορεία-συγκεντρώσεις, όπως καλύπτονται από twitter, facebook, blogs και αναγνώστες (συνεχής ενημέρωση):

Διαβάστε τι μεταδίδει το Reuters για τα επεισόδια στην Αθήνα, πότε έχουν απεργία ΜΜΜ στις 25,28 Φεβρουαρίου, τον μεγάλο ξεσηκωμό στη Λιβύη και φωτογραφίες από τα αιματηρά επεισόδια της Αθήνας τον Μάιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.