Φουκάκης νίκησε μοντέλα, Το Νησί τους έπνιξε όλους

Χρυσός σε τηλεθέασεις ο Γιάννης Φουκάκης που κατατρόπωσε το Next Top Model, ενώ Το Νήσι ήρθε σαν τσουνάμι και σάρωσε τα πάντα. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης AGB για το prime time της Δευτέρας;

Σε όλη τη διάρκεια του το Big Brother είχε μέτριες τηλεθεάσεις, αλλά στο τέλος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Κι αυτό γιατί ανέδειξε νικητή τον δημοφιλή Γιάννης Φουκάκης που κάνει τα μηχανάκια της AGB να τρελλαίνονται.

Ο ALPHA αφιέρωσε ολόκληρή εκπομπή στο νικητή του ριάλιτι Γιάννη Φουκάκη με πλάνα από την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι συγχωριανοί του, αλλά και το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Το γλέντι του Φουκάκη με τίτλο «Φούκος, η μεγάλη επιστροφή» έφερε γλέντια και στον ALPHA, αφού η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 20% και να ξεπεράσει και το Next Top Model του ΑΝΤ1. Φυσικά, στην κορυφή της ζώνης 9 με 10 βρέθηκε η Ζωή της άλλης.

Στη ζώνη 22:00-23:00 όμως οι τηλεθεάσεις του Big Brother με τα Best of έπεσαν κατακόρυφα. Βέβαια, εκείνη την ώρα τα έβαλε με Το Νησί οπότε ήταν αναμενόμενη η ήττα από τη σειρά του MEGA.

Στην επόμενη ώρα, 11 με 12 το Ράδιο Αρβύλα βρέθηκε άνετα στην κορυφή αφήνοντας πίσω τις Οικογενειακές Ιστορίες που κατάφεραν με επεισόδιο σε επανάληψη να κινηθούν σε αξιοπρεπή νούμερα. Γι’ αυτό και ο ALPHA καθυστερεί στη συγκεκριμένη ζώνη την τούρκικη σειρά Το αγιάζι του έρωτα.

Δείτε τους μέσους όρους στο prime time τη Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου όπως προκύπτουν από τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης της AGB Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό:

Δείτε βίντεο από την επιστροφή Φουκάκη, γλέντι στην Κρήτη, τον χαμό με συναυλίες Patty, εισιτήρια και γιατί έκλεισαν τα torrent sites greek-tracker, greekddl, thegt.net, thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.