Κόντρα μεγατόνων Βγενόπουλου-Μαρτίνη: γιατί μαλώνουν

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του προέδρου του Νοσοκομειακού Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη και του Ανδρέα Βγενόπουλου της τράπεζας Marfin Investment Group. Γιατί μαλώνουν;

Ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, είχε πάρει δάνειο από την τράπεζα ύψους 80.000.000 που θα εξυπηρετούσε στην επένδυση νέων μονάδων, δάνειο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αδυνατούσε να εξοφλήσει μηνιαίως.

Σήμερα με καταχώρησή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», αλλά και σε άλλες εφημερίδες, η Marfin Investment Group ξεκαθαρίζει την θέση της σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας.

Το ύφος του κειμένου φαίνεται να είναι γραμμένο στο ύφος που συνηθίζει κατά καιρούς να εκδίδει ανακοινώσεις ο Ανδρέας Βγενόπουλος (και σε πολιτικό και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο) και έχει ευθείες βολές κατά του προέδρου του Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη.

Συγκεκριμένα η τράπεζα κάνει λόγο για ατυχή επιλογή του κ. Μαρτίνη να προσπαθήσει να ποινικοποιήσει μια αστική διαφορά που προέκυψε από την κακοδιαχείριση του νοσοκομείου και την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με αποτέλεσμα την καταγγελία των σχετικών δανειακών συμβάσεων από την τράπεζα.

Ο κ. Μαρτίνης, δήλωσε πως το δάνειο που είχε πάρει εξυπηρετείται απόλυτα εκ μέρους του, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ της τράπεζας και του ιδίου.

Διαβάστε γιατί ο Βγενόπουλος πουλά την Ολυμπιακή και τη βόμβα 50.000 απολύσεων στο δημόσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.