Θρίλερ Βίσση-Alpha: γιατί αναβλήθηκε το ριάλιτι

Θρίλερ με την εκπομπή της Aννας Βίσση στον Alpha. Γιατί αναβλήθηκε και πάλι το ριάλιτι της Βίσση στον Alpha;

Αν και το «Oσο έχω φωνή» ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 16 του μήνα, φαίνεται ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Τα προβλήματα μάλιστα φαίνεται ότι είναι σοβαρά, καθώς την προηγούμενη βδομάδα με εντολή της διοίκησης του σταθμού αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη που θα έδινε η Aννα Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ζωή της «απόλυτης» Ελληνίδας σταρ θα ξετυλίγεται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Είναι η πρώτη φορά που στη χώρα μας θα προβληθεί εκπομπή με κάποιον σταρ -και μάλιστα του βεληνεκούς της Αννας Βίσση– να «παρακολουθείται» από τις κάμερες. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό και αποτελεί ένα από τα δυνατά «όπλα» του καινούργιου προγράμματος του Alpha για τη σεζόν. Στα σχέδια μάλιστα των υπευθύνων του καναλιού ήταν το «Οσο έχω φωνή» να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Ωστόσο ο αρχικός προγραμματισμός ανατράπηκε, αφού το υλικό ήταν πάρα πολύ και έπρεπε να γίνει σωστή διαχείρισή του, σύμφωνα με την Espresso. Ετσι, ορίστηκε η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. Την προηγούμενη μάλιστα βδομάδα είχε προγραμματιστεί η Αννα Βίσση να δώσει συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, που θα προβαλλόταν στην πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη». Πριν από λίγες όμως μέρες τα στελέχη του καναλιού παρακολούθησαν το πρώτο μονταρισμένο επεισόδιο και δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Αξίζει, μάλιστα, να διευκρινίσουμε πως στον Alpha υπάρχουν δύο στρατόπεδα: ένα που υποστηρίζει ότι η καθημερινότητα της Βίσση αποτελεί από μόνη της ικανό πόλο έλξης των τηλεθεατών και το άλλο στρατόπεδο που θέλει πιο πολύ ριάλιτι στοιχεία, δηλαδή -όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε σε σύσκεψη- θέλουν τη Βίσση «πιο ιδρωμένη και τσαλακωμένη»!

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μετά την παρακολούθηση του πρώτουυ επεισοδίου δόθηκε η εντολή το υλικό να μονταριστεί ξανά από την αρχή!

Επειτα από αυτή την εξέλιξη στέλεχος του Alpha ενημέρωσε τις δύο πλευρές, της παρουσιάστριας και της καλλιτέχνιδας, ότι η συνάντησή τους δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι να οριστεί η ημερομηνία προβολής της εκπομπής, ώστε να μπορούν να την ανακοινώσουν μέσα από τη συνέντευξη.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι το «Οσο έχω φωνή» αποτελεί ένα βασικό ατού του προγράμματος του Alpha για την επόμενη σεζόν, και μάλιστα απέναντι στις καινούργιες εκπομπές των άλλων καναλιών -και ιδιαίτερα του ΑΝΤ1- που θα κάνουν πρεμιέρα.

Παρά λοιπόν την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, θεωρείται σίγουρο ότι η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα, αφού πρώτα βρεθεί η χρυσή τομή. Και είναι βέβαιο ότι η εκπομπή με την Αννα Βίσση πρωταγωνίστρια θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που την ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια και την έχει αναδείξει σε «απόλυτη Ελληνίδα σταρ»!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.