Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης, πουλημένος έρωτας, στημένη φωτογραφία

Πολύς λόγος γίνεται για τη σχέση Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη και την κοινή εμφάνιση τους στην Κύπρο.

Ποιος είπε οτι Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης πουλάνε τον έρωτα τους με στημένες φωτογραφίες;

Αίσθηση έκανε η πληροφορία οτι Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια είχαν συμφωνήσει με περιοδικό στην Κύπρο να βγάλουν δήθεν τυχαία -στημένη- φωτογραφία.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, το ζευγάρι Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια είχαν συμφωνήσει με το περιοδικό που οργανώνει τα βραβεία «Άντρες της χρονιάς» στην Κύπρο να στηθούν δήθεν αθώα για να τους φωτογραφίσουν παπαράτσι. Υπήρχε όμως ένας όρος κι αυτός ήταν να αποφύγουν να φωτογραφηθούν από άλλους φωτογράφους.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ολόκληρη επιχείρηση για να φυγαδευτεί η Ζέτα Μακρυπούλια από το σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και να μην υπάρξει άλλη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο με καταγγελίες οτι Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης πουλάνε τον έρωτα τους:

Η Ζέτα Μακρυπούλια κοιμήθηκε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο και δήλωσε για την βράβευση του: «Χαίρομαι που βραβεύτηκε ο άντρας που είναι δίπλα μου». Κατα τ’ άλλα, τα παιδιά προφυλάσσουν τον έρωτα τους.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Χατζηγιάννη και την πρόβλεψη οτι Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης θα χωρίσουν τελικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

27 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά έλεος με αυτούς η μία είναι καρά λεσβιαρα και πληρώνετε, 10 χρόνια σχέση με τη χοντρή από το παρα πέντε τα είχε.
    Ειχε βουίξει ο τόπος. Τώρα θα τη μάθουμε…

  2. Η Μακρυπουλια ειναι γνωστο τρεχει πισω απο πλουσιους για να βολευτει οικονομικα. Ειναι εντελως ψευτικη και ματαιοδοξη

  3. ρε παιδια αφηστε τους να κανουν οτι θελουν! δεν πα να ειναι fake η σχεση τους ..δεν μας απασχολει ..επικεντροθητε στο ταλεντο του μιχαλη και της ζετας και αφηστε την προσωπικη τους ζωηη στην ακρη…ελεος πια και γενικα σταματηστε να ασχολειστε με το τι κανει ο καθενας..βεβαια για ολα φταινε τα ΜΜΕ αλλα και αυτοι το ψωμι τους θελουν να βγαλουν!

  4. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ….ΑΠΟ ΦΙΛΟ,ΣΥΓΓΕΝΗ,ΓΝΩΣΤΟ.ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΟΛΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ.ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ?ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΛΟΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Κ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΗΜΟ Η ΜΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΦΩΣ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ..ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ??ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ…

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ! Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΖΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY??? ΕΕΕ?? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Μ ΕΙΠΕ ΣΤΕΝΟΣ Μ ΦΙΛΟΣ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ! ΜΗΝ ΛΕΤΕ Μ@@@ΕΣ ΤΩΡΑ!!!

  6. Εχω διαβασει πολλα περι τς ερωτικες προτιμησεις και των 2…αλλα αμα δν δεις κτ μ τ ματια σου,δυσκολα τ πιστευεις 100%..Εγω θελω ν επικεντρωθω στν μιχαλη..Πως ηταν τα πρωτα χρονια τς καριερας του κ πως ειναι τωρα…Πηγα τν σεπτεμβρη σε μια συναυλια του,τσιριζει γ ν βγει η φωνη του.Ειναι εμφανεςν οτι η φωνη του εχει υποστει τρομερες φθορες απο τις καταχρησεις..Τι ΣΕΜΝΟ,ΜΑΖΕΜΕΝΟ,ΩΡΑΙΟ,ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ παιδι ηταν παλια…….Κριμα,αλλαξε πολυ,τραγουδαει χιτακια τς εποχης..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ + ΚΛΑΨΑΜΕ Μ Τ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ??????

  7. Τι να πω…Οι περισσότεροι εδώ είναι απλά κακοί άνθρωποι. Τα παιδιά είναι ζευγάρι. Θα μου πει κάποιος γιατί δεν παντρεύονται? Στην χώρα μας δεν είναι νόμιμοι αυτού του είδους οι γάμοι.

  8. Ειναι προφανες πως η σχεση τους ειναι fake.Αν αναζητησει κανεις κοινες τους φωτογραφιες θα προσεξει οτι δεν υπαρχει ουτε μια ρεαλιστικη,ανεμελη.σε ολες στηνονται και φαινεται να ποζαρουν δηθεν αυθορμητα. Πιστευω πραγματικα οτι ο Μιχαλης δεν εχει λογο να κανει κατι τετοιο.Μας εχει αποδειξει οτι ειναι υπερταλαντουχος.Ειναι τρομερος συνθετης και τραγουδα υπεροχα.Εχει αδιαμφισβητητες ικανοτητες και ιδιαιτερη φωνη.Δν κυκλοφορει απλα κομματακια,βγαζει παρα πολυ ωραια τραγουδια (ενταξει,τελευταια εχει γινει σχετικα πιο εμπορικος,αλλα αυτο δεν αναιρει τις δημιουργιες του παρελθοντος.Ειναι απο τα καλυτερους αντιπροσωπους της συγχρονης ελληνικης μουσικης.Θα το διαπιστωσετε αν ψαξετε τη δισκογραφια του,ειδικα τα πρωτα αλμπουμ που κυκλοφορησε στην ελλαδα:παραξενη γιορτη,κρυφο φιλι,ακαταλληλη σκηνη κ.α.) Εχει τεραστια επιτυχια(οι δισκοι του γινονται παντα πλατινενιοι,οι συναυλιες του ειναι soldout,βραβευεται πολυ συχνα),πολλους θαυμαστες κ μεγαλα κερδη.Δεν χρειαζεται να δημοσιοποιησει την προσωπικη του ζωη κ δν ωφελειται απο αυτο.Ειναι μαλλον μια λανθασμενη κινηση. Παλαιοτερα ηταν περισσοτερο διακριτικος,δεν εδινε ποτε δικαιωματα,εκανε λιγες κ προσεγμενες δηλωσεις(κυριως για τη δουλεια του),δεν γινοταν θεμα. Θεωρω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν η ιδιωτικη του ζωη κ οι σχεσεις του.Απλα θελουμε να συνεχισει να προσφερει καλη μουσικη.Εχει ακομα πολλα να δωσει.Ελπιζω να το καταλαβει συντομα πρωτου τον βλαψει η υπερπροβολη. Just keep on singing Mihalis! B-)

  9. kai oi 2 palia itan poli simazemenoi k den milagane toso gia t prwsopika ts(nta3 i zeta mlge alla o mx tpt)..den katalavenw giati to kanei auto o mixalis pragmatika den xriazete na apodei3ei tpt kai se kanenan..exei kanei terastia epitixeia kai eixe ftia3ei mia polu idakini eikona..kai twra ola auta paei na ta xalasei..apo tn alli i zeta palia fainotan pio egkardia kai pio an8rwpini apo oti twra..wsoi tn 8umountai prin 5 xronia peripou mporoun na katalaavoun ti enow..ki to aitio olwn autwn??oti psonistikan kai t eidan star t hollywood ksafnika..kai t kako einai oti den 8eloun na t katalavoun kai ssinexizoun n lene pws den kavalisan pote t kalami..pws einai opws itan..an eisastan etsi apo tn arxi dn 8a eixate kanei oute ta misa apo auta pou xereste twra.

  10. τελικα ρε παιδια ειναι μαζι γιατι μας τα εχουν κανει τσουρεκια ,ελεος πια !!!!!!!!!!!! ααα…..και συμφωμω μα λολ

  11. Έλεος κανέις απ´ο σας δεν κατάλαβε ότι αυτές οι φωτό είναι ψεύτικες ;;
    Ας είναι καλά το Photoshop και εσείς που πιστεύετε ό,τι σας πουλήσουν. Και στην τελική τα ΜΜΕ είναι που προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από αυτούς. Ούτε ο Μιχάλης ούτε και η Ζέτα χρειάζονται τέτοιου είδους δημοσιότητα για να επιτύχουν. Άλλοστε τα τελευταία 10 χρόνια, οι πλατίνες και βραβεύσεις μιλάνε από μόνες τους για την αγάπη του κόσμου και την επιτυχία του Μιχάλη.

  12. Auti i katigoria apodeixthike oti einai PSEYDHS kai kakentrexis! Pou einai autes oi stimenes photos pou lete? Den tis eidame POTE!

  13. ela m nte….afou ki oi 2 alla 8eloun,ti tous paideuoume tous an8rwpous….??emas mas areseina fwnazoume to ti kanoume sto krevati mas…s autous gt na aresei…???
    get a lifw epitelous kai stamathste na krazete tous allous epeidh zoun!!!

  14. kai oi 2 exoun patisi ta 35 kai eixan apo 1-2 sxeseis o ka8enas. edo o Pasxalis 70xronon k exei pio polles gomenes ap ton Mixali. eleos

  15. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΖΕΤΕ
    ΝΑ ΤΑ ΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ……
    ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΡΑΡΟΥΝ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΙΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

  16. Ήμαρτον αυτή η Μακρυπούλια. Τόσο νέα και όμορφη κοπέλα να χαραμίζει τη ζωή της για χάρη των χρημάτων;;; όλοι ξέρουμε πλέον ότι είναι ¨συνοδός¨ πολυτελείας.

  17. Όλο αυτό με την Μακρυπούλια και τον Χατζηγιάννη είναι στημένο και όχι μόνο αυτή η φωτογραφία. Δεν υπάρχει κανένας έρωτας μεταξύ τους. Όλα είναι δήθεν, για τα μάτια του κόσμου… Γίνεται να έχουν κάτι αυτοί οι δύο μεταξύ τους; Όχι δεν γίνεται, για τεχνικούς λόγους….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines