Ζώδια προβλέψεις: ποια ζώδια ευνοούνται τον Φεβρουάριο

Τι λένε οι προβλέψεις για ζώδια τον Φεβρουάριο 2011; Τι πρέπει να προσέξετε, ποια ζώδια ευνοούνται και ποιοι τομείς είναι κρίσιμοι σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις;

Ο Φεβρουάριος έρχεται αποκαλυπτικός με διάθεση να λεχθούν καθαρά αλήθειες που κρύβονται και συγκαλύπτονται, τόσο σε σχέσεις όσο και σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως τα καινούργια ξεκινήματα θέλουν τόλμη, αλήθεια, διαφάνεια και απόλυτη ειλικρίνεια για να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη και να αποδώσουν. Είναι η στιγμή να υλοποιηθούν ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, και μάλιστα με ευνοϊκές συνθήκες και με το μέτρο που δίνει πλέον η εμπειρία αλλά και τα λάθη του παρελθόντος. Σημαντικές ευκαιρίες σε ζητήματα καριέρας επιφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η είσοδος του Δία στον Κριό ζητούν δυναμικές κινήσεις με στόχο να κλείσουν οριστικά κύκλοι αποδυνάμωσης και άσκοπης μετριοπάθειας, με στόχο να νιώσουμε και πάλι δυνατοί και ικανοί να πετύχουμε σε κάθε τομέα.

ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας έρχεται να επεκτείνει την έμφυτη τάση σας για δράση, αυθεντικότητα αλλά και τον παρορμητικό ανταγωνισμό που σας διακρίνει. Η όψη του κυβερνήτη σας Άρη με την Νέα Σελήνη, δείχνει πως σωστοί στόχοι για εσάς είναι αυτοί που ειλικρινά επιθυμείτε και όχι αυτοί που πρέπει να διεκπεραιώσετε με στόχο τον θαυμασμό των άλλων. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και η υποστήριξη προσώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιτάξετε κατάματα την αλήθεια μέσα σας, είναι το κλειδί για μια επιτυχή πορεία όλο το 2011. Η τάση σας για απομόνωση, παιχνίδια δύναμης και δονκιχωτικούς πολέμους είναι ό,τι πρέπει να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Πλούσιος σε γεγονότα και σημαντικές ανακατατάξεις και έντονες αλλαγές θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος. Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο και η Πανσέληνος από τον Λέοντα σας δείχνουν ξεκάθαρα πως ο δρόμος για την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε ξεκινά από την αποδέσμευση εξαρτήσεων και την εδραίωση της αυτονομίας σας. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο είναι σε θέση να σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε θέματα καριέρας όσο και σε σχέσεις υποστήριξης και ισοτιμίας. Σημαντικές ανατροπές σε θέματα προσωπικών σχέσεων είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν με διάθεση ειλικρίνειας και διαφάνειας. Στον οικονομικό τομέα μια καλύτερη μορφή οργάνωσης θα αποδώσει πολύ θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μετά από μια πορεία δυσκολιών και ανατροπών, ο Φεβρουάριος έρχεται με στόχο να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να ξεδιαλύνουν μπερδεμένες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σε όψη με τον Κρόνο, σας ξεκαθαρίζει ότι η απαραίτητη προϋπόθεση για να απέλθει η πολυπόθητη ισορροπία είναι η απόλυτη αλήθεια, η διαφάνεια, και οι «γενναίες» αλλαγές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαριστούν σχέσεις και συνεργασίες με στόχο μια νέα υγιή πορεία. Σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα σας δίνουν την δυνατότητα για θετικά ξεκινήματα αλλά και ένα νέο τρόπο να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας ασκούν έντονη πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικές ανακατατάξεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα φέρνει ο Φεβρουάριος, με στόχο να ανακτήσετε την χαμένη σας δύναμη. Δείτε με «καλό μάτι» ανατροπές και αλλαγές που ενώ φαίνονται δυσάρεστες και επίπονες αρχικά, θα σας οδηγήσουν τελικά σε επιλογές αυτοδυναμίας και ασφάλειας. Η Νέα Σελήνη, η Πανσέληνος και η Αφροδίτη απέναντι σας, σας δίνουν τη δυνατότητα για σημαντικές ευκαιρίες, τόσο σε θέματα καριέρας όσο και για θετικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Αφήστε πίσω εξαρτησιακές καταστάσεις και τολμήστε να ρισκάρετε σε καινούργιες επιλογές που σας πάνε κοντά στην εκπλήρωση των αυθεντικών σας επιθυμιών και σας κάνουν να αισθάνεστε δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη καθώς και πλειάδα πλανητών στο απέναντι σας ζώδιο του Υδροχόου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και η εύνοια του Δία από τον Κριό, κάνουν το Φεβρουάριο μήνα σημαντικών εξελίξεων για εσάς. Θετικά γεγονότα σε κάθε τομέα επιφέρουν αλλαγές, ενώ οι προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα είναι ευοίωνες. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνουν στο φως αλήθειες και διαλύουν πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις. Ζητήματα που διακινούνται στον οικογενειακό τομέα, δημιουργούν τις συνθήκες για την επιτυχία στόχων σας αλλά και την ενδυνάμωση σας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητες σας και να αδράξετε ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ζητήματα που αφορούν την καριέρα αλλά και τον οικονομικό κα οικογενειακό τομέα, μπορούν να περάσουν σε μια θετική πορεία εξέλιξης τον Φεβρουάριο. Η εύνοια της Αφροδίτης από τον φιλικό σας Αιγόκερο, σας δίνει τη δυνατότητα για ώριμες και συμφέρουσες επιλογές. Σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και σε θέματα σχέσεων, σας ενεργοποιούν ώστε να προβείτε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και πρωτοποριακούς τρόπους αντιμετώπισης χρόνιων και άλυτων ζητημάτων. Άνθρωποι με θέση και ισχύ, σας στηρίζουν και είναι διαθέσιμοι να σας δώσουν λύσεις και βοήθεια, αρκεί να κάνετε τον κόπο να την ζητήσετε. Οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου στραφείτε σε πιο ώριμες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ
Ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις έρχεται να διευθετήσει ο Φεβρουάριος, δίνοντας σας τα εχέγγυα για σημαντικές επιτυχίες. Η Νέα Σελήνη και πλειάδα πλανητών στο φιλικό σας Υδροχόο και η είσοδος του Δία απέναντι σας, σας ζητούν να αφήσετε πίσω σας αποδυναμωτικές επιλογές και να εστιάσετε στην επέκταση της δύναμης σας. Μια νέα πορεία στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών και των οικονομικών σας, μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά θετικά, αρκεί να υλοποιηθεί με γνώμονα την πραγματικότητα και, κυρίως, με πρόθεση την ενδυνάμωση σας. Παλιές σχέσεις παίρνουν θετική τροπή αλλά και νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας και σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο και η Πανσέληνος από τον Λέοντα, ενεργοποιούν μια περίοδο αλλαγών για εσάς. Προσωπικές και συνεργατικές σχέσεις που περιέχουν έντονες συγκρούσεις, σας εφιστούν την προσοχή στην αποδιοργάνωση που μπορούν να επιφέρουν. Διαφοροποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας πιέζουν και τις επιλογές σας που τις διαμόρφωσαν, και όχι από τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές. Διότι αν δεν έχετε αλλάξει σε βάθος μέσα σας την ανάγκη για τέτοιου είδους επιλογές, μελλοντικά αυτά τα πρόσωπα θα αντικατασταθούν από άλλα με τις ίδιες ακριβώς συμπεριφορές. Στο τέλος του μήνα θετικές εξελίξεις σας ανοίγουν τον δρόμο για εποικοδομητικές επιλογές σε κάθε τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας αρνητικές επιλογές και να ανοιχτείτε σε επιλογές που ενισχύουν τόσο την ψυχολογική σας κατάσταση, όσο και τους στόχους σας. Η είσοδος του Δία στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, έρχεται από τώρα έως και το καλοκαίρι να σας δώσει τη δυναμική να θετικοποιήσετε αρνητικές καταστάσεις σε κάθε τομέα. Ο δρόμος για τη θετική εξέλιξη αυτών των καταστάσεων, που κυρίως αφορούν σε θέματα σχέσεων, αλλά και την ενδυνάμωση σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, περνά μεσα από ισχυρά ξεκαθαρίσματα και σημαντικές αλλαγές. Δώστε χώρο σε πρωτοποριακές επιλογές και θα δικαιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με μια διάθεση να αλλάξετε τα πάντα σας επιφορτίζει ο Φεβρουάριος. Μια δύναμη που καιρό τώρα καταπιέζατε μέσα σας, κυρίως από φόβο και ενοχές, αναγκάζοντας τον εαυτό σας να δέχεται καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σας άρεσαν, βγαίνει σχεδόν επαναστατικά στο προσκήνιο ζητώντας επιτακτικά από εσάς καλύτερες επιλογές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες για θετικές επιλογές σε κάθε τομέα αλλά και ένα ώριμο, υποστηρικτικό περιβάλλον ώστε να πετύχετε να θέσετε τους όρους σας αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αποφύγετε παρόλα αυτά υπερβολές, για να μην κάνετε το δίκιο σας άδικο, κυρίως μέσω παρορμητικών κινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη, πλειάδα πλανητών στο ζώδιο σας και η Πανσέληνος απέναντι σας, σας κάνουν πρωταγωνιστές τον εξελίξεων αυτό τον μήνα. Αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και νέες πρωτοποριακές ιδέες και στόχοι, σας αφυπνίζουν και σας ενεργοποιούν. Άτομα με διορατικότητα και θετικές προθέσεις βρίσκονται δίπλα σας και σας εμπνέουν προς μια νέα πορεία. Η διαφοροποίησή σας από αρνητικές καταστάσεις και προσωπικές σας χαοτικές πεποιθήσεις, είναι το κλειδί για την απελευθέρωση σας από εξαρτησιακές σχέσεις και επιλογές. Δείξτε την δύναμη σας στον επαγγελματικό, οικογενειακό και οικονομικό τομέα, χωρίς διαρροές και άσκοπες εντάσεις και θα εκπλαγείτε θετικά από το αποτέλεσμα της δράσης σας.

ΙΧΘΥΣ
Με την Νέα Σελήνη και πλειάδα πλανητών στον γειτονικό σας Υδροχόο, ο Φεβρουάριος προσφέρεται για να επανεξετάσετε την πορεία σας και την αποτελεσματικότητα των επιλογών σας. Η ικανότητά σας να μείνετε κυρίαρχοι και ισχυροί στο κέντρο των αποφάσεων της ζωής σας, είναι το κλειδί που σας ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές νέες ευκαιρίες. Στα μέσα του μήνα αποφύγετε μπερδεμένες καταστάσεις, χαοτικά άτομα και υπονομευτικούς μηχανισμούς που δρουν πιθανόν υποσυνείδητα σε θέματα σχέσεων, αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου, του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο σας προς το τέλος του μήνα, σας ενεργοποιεί και σας φορτίζει θετικά ψυχολογικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!