Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία, Τρόλεϊ 8,9 Μαρτίου

Νέες απεργίες των ΜΜΜ στις 8,9 Μαρτίου. Πότε έχουν απεργία μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις των εργαζομένων; Όλο το πρόγραμμα.

Με μεγάλη απεργία στα ΜΜΜ απαντούν οι εργαζόμενοι στις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου στάση εργασίας έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΜ, μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, τραμ εκτός από τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Update 8/3/2011: Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι λόγω της κακοκαιρίας. Διαβάστε όλα τα νεότερα για την απεργία ΜΜΜ στις 9 Μαρτίου.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου, τη μείωση και την ακύρωση δρομολογίων, ενώ υποστηρίζουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο ιδιωτών στα ΜΜΜ.

Μεγάλη ταλαιπωρία στο κέντρο, αφού η απεργία των ΜΜΜ θα συνδυαστεί με τα ακραία καιρικά φαινόμενα -ίσως και χιόνι- στην Αττική. Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.