Λούκας-Νίκη κινδυνεύουν με ακύρωση στη Eurovision

Θρίλερ στον ελληνικό τελικό της Eurovision, καθώς κινδυνεύουν να ακυρωθούν τα τραγούδια-φαβορί του Λούκα Γιώρκα και της Νίκης Πόντε.

Σύμφωνα με το Super Star, τα τραγούδια που θα εμφανιστούν στον τελικό της Eurovision 2011 έχουν μαγνητοσκοπηθεί χτες για λόγους ασφαλείας, όπως συνηθίζεται στην Eurovision.

Όμως όπως λένε οι πληροφορίες, τα δυο μεγάλα φαβορί σκέφτονται να κάνουν κάποιες αλλαγές για την σημερινή τους εμφάνιση, κάτι που απαγορεύεται.

Αν λοιπόν κάποιος από τους άλλους διαγωνιζόμενους κάνει ένσταση, τότε το επίμαχο τραγούδι θα ακυρωθεί, κάτι που δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κάνουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Επίσης, Λούκας Γιώρκας και Νίκη Πόντε έκαναν παραπάνω πρόβες από τους άλλους, γεγονός που έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Φοβερές εξελίξεις, η αγωνία χτυπάει κόκκινο… (οκ, λέμε και καμιά μ…)

Εν τω μεταξύ, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Eurovision δεν θα είναι ο Μίμης Πλέσσας (ευτυχώς), αλλά η Μαρίνα Λαχανά, διευθύντρια προγράμματος στην Ελληνική ραδιοφωνία.

Η Μαρία Λαχανά είναι σύζυγος του Διονύση Τσακνή, έχει μεγάλη εμπειρία στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς για χρόνια μετέδιδε την Eurovision από το ραδιοφωνο.

Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός, ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός, η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα και ο μουσικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Διαβάστε ποιος ο νικητής της Ελλάδας στη Eurovision 2011 και τι λένε οι δημοσκοπήσεις για Ελλάδα-Eurovision 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.