Τελικός Eurovision: τα πραγματικά αποτελέσματα κοινού-επιτροπής

Σύγχυση με τα αποτελέσματα κοινού-επιτροπής, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ. Ποια τα πραγματικά αποτελέσματα του τέλικου της Eurovision σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες;

Διαβάστε τα αναλυτικά αποτελέσματα της Eurovision 2011 στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας.

Αναστάτωση προκάλεσε αρχικά η πληροφορία οτι τα αποτελέσματα του televoting έδωσαν τη νίκη στη Νίκκη Πόντε, ενώ ο Λούκας ήρθε δεύτερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλήθεια είναι οτι ο Λούκας Γιώρκας νίκησε με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία κοινού της Eurovision. Αναλυτικά:

Αποτελέσματα Eurovision 2011 Ελλάδα – Televoting:
Λούκας Γιώρκας 36%
Νίκκη Πόντε 18%
Αντιγόνη Ψυχράμη 17%
Τριημιτόνιο 14%
Βαλάντω 11%
Κόκκινα Χαλιά 4%

Αποτελέσματα Eurovision 2011 Ελλάδα – Κριτική επιτροπή:
Τριημιτόνιο 12
Λούκας Γιώρκας 10
Νίκκη Πόντε 8
Αντιγόνη Ψυχράμη 7
Βαλάντω 6
Κόκκινα Χαλιά 5

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πρώτοι στην επιτροπή ήρθαν οι Τριημιτόνιο και δεύτερος ο Λούκας Γιώρκας. Στο televoting πρώτος ο Λούκας και τρίτοι οι Τριημιτόνιο.

Λούκας Γιώρκας – Eurovision 2011 Ελλάδα:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη με ένα δύσκολο χορευτικό έκανε την ανατροπή, πλησίασε στον πόντο τη Νίκκη Πόντε στο televoting και την ξεπέρασε στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής:

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η ΕΡΤ καθυστερεί να δώσει τα επίσημα αποτελέσματα, αν και τα παραπάνω είναι αυτά που διαρρέονται μέσα από το κρατικό κανάλι.

Δείτε την ανακοίνωση του Λούκα νικητή της Ελλάδας στη Eurovision 2011 και όλα τα βίντεο από τη Eurovision 2011 της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.