Ούτε ο σκηνοθέτης της δεν άντεξε τη Μανωλίδου. Έλεος

Ακόμα και το σκηνοθέτη του Dancing with the Stars daily ξεπάστρεψε η Ευγενία Μανωλίδου με τα καμώματα της. Του έδωσε πόδι με τον τρόπο της και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.

Τα χαμηλά νούμερα του Dancing with the Stars daily τρακούνησαν για τα καλά την Ευγενία Μανωλίδου. Η άλλοτε σοβαρή παρουσιάστρια μόνο που δεν φωνάζει στο πλατώ της εκπομπής της «Σας παρακαλώ δείτε με». Απελπισία.

Η Ευγενία Μανωλίδου είπε να δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να ανεβάσει τα νούμερα την ίδια όμως μέρα. Στην αρχή ξεκίνησε βάζοντας την καλεσμένη της, Χριστίνα Πολίτη να πετάει τις ταβανόπροκές της για τα ζευγάρια του Dancing With The Stars: «Καλά ο Γερολυμάτος είναι σαν παππούς με φανελάκι, το στήθος της Αγγελικής Ηλιάδη είναι σα να το έχει πακετάρει αλλά η χειρότερη απ όλες είναι η Ναταλία Δραγούμη που το σώμα της μ’αυτό το φόρεμα φαίνεται ατσούμπαλο» λέει η καλεσμένη δήθεν αυθόρμητα.

Η Ευγενία Μανωλίδου κάνει τάχα πως ξαφνιάζεται και προσπαθεί να μαζέψει-και καλα- τα λόγια της καλεσμένης της όμως μετά παθαίνει κρίση προσωπικότητας και γίνεται αυτή η «φαρμακόγλωσσα» λέγοντας πως δεν της αρεσε καθόλου η Δραγούμη, ενώ ειρωνεύτηκε το χορευτικό του Γερολυμάτου με το Γλυφιτζούρι λέγοντας πως είχε «παίξει» και στο περσινό Dancing.

Όταν η Ευγενία δεν πετάει τις κακίες της πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα: «Μήπως το γλυφιτζούρι που κρατούσε ο τραγουδιστής και το οποίο έδωσε στην κοπέλα συμβολίζει κάτι; Μήπως είναι ένα υπονοούμενο;» λέει με ύφος όλο απορία ενώ αρκεί η χρήση της λέξης κρεβάτι από τον Χάρη Χριστόπουλο για να πει η παρουσιάστρια αυτό που θέλει: «Μη μιλάς για κρεβάτι Χάρη γιατί δε θέλω να θυμάμαι αυτά που τράβηξε ο Άδωνις πέρισυ».

Και αφού δοκίμασε όλους τους τρόπους είπε να μας μιλήσει για τον εαυτό της στην εκπομπή της: «Εγώ πέρυσι στο ριάλιτι ήμουν τελειομανής και έκανα πολλές ώρες πρόβα να φανταστείς πως κοιμόμουνα με τις κοτσίδες».

Τώρα καταλάβαμε γιατί παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης της εκπομπής της Κώστας Βορίδης. Που να αντέξει ο άνθρωπος τόση τελειότητα. Έλεος!

Διαβάστε το άγριο κράξιμο Μανωλίδου-Άδωνι στο ΣΕΦ και την επεισοδιακή τούμπα της Μανωλιδου στο Dancing with the Stars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.