Φώφη Μαστροκώστα: χρήματα και τέλος γάμου μιας MILF

Η Φώφη Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την κριτική που έχουν δεχθεί οι Real Housewives of Athens και το οριστικό τέλος στο γάμο της. Τι είπε η Φώφη Μαστροκώστα;

Η Φώφη Μαστροκώστα μίλησε και για το Real Housewives of Athens: «Δεν έχω ακούσει τα σχόλια. Ακούω από εδώ και από εκεί σποραδικά. Δεν προλαβαίνω. Όταν δουλεύεις, είσαι μητέρα, σπουδάζεις, και η κόρη σου βρίσκεται σε μία ηλικία 3,5 ετών που σε έχει ανάγκη, τότε δεν βρίσκεις χρόνο. Αλλά στην κοινωνία υπάρχουν όλες οι κοινωνικές τάξεις. Μπορεί εμείς να είμαστε λίγο παραπάνω από τη μεσαία τάξη. Δεν είναι κακό. Δείχνουμε στον κόσμο κάτι όμορφο για να περάσει καλά. Κάτι ωραίο. Δείχνουμε τις ζωές μας λίγο πιο ωραιοποιημένες».

Επίσης, η Φώφη Μαστροκώστα απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι εκθέτει δημόσια την κόρη της αλλά και την προσωπική της ζωή: «Βλέπουμε πολλά παιδιά που σε μικρότερη ηλικία από την κόρη μου γυρίζουν διαφημιστικά, παίζουν σε σίριαλ και ταινίες. Παιδιά είναι κι αυτά και παίζουνε. Και πολλές φορές σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα δικά μας παιδιά δεν παίζουν κάποιο ρόλο. (…) Όλοι μας έχουμε ένα περιβάλλον που θέλοντας και μη εκτίθεται. Αυτό όμως που εμένα με ενδιαφέρει είναι πως όλο αυτό το βιώνω με την οικογένειά μου» ενώ για την απόφασή της να βγει στην τηλεόραση: «Γενικά είμαι άνθρωπος που μπλέκομαι με πολλά και διάφορα πράγματα. Με ενδιαφέρει να κάνω και να δοκιμάζω πολλά πράγματα στη ζωή μου».

Η αδερφή της Γωγώς Μαστροκώστα αποκάλυψε πως πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της: «Γέννησα και είχα μάθει σε άλλο τρόπο ζωής πριν. Πήγαινα όπου ήθελα, έκανα ό,τι ήθελα. Και ξαφνικά βρέθηκα μ’ ένα παιδί, και για 6 μήνες έπρεπε να το θηλάζω. Όλη αυτή η πίεση μού βγήκε κάπως αρνητικά. Αυτή η ξαφνική αλλαγή, αλλά και ένα δύσκολο παιδί με έριξε παρά πολύ. Το μητρικό ένστικτο δεν έρχεται κατευθείαν, έρχεται σιγά σιγά. Είχα επιλόχεια κατάθλιψη που διήρκησε 6 μήνες και μετά άρχισε να φεύγει».

Τέλος, μίλησε για την κρίση στο γάμο της: «Ο άντρας μου ήταν πιλότος στην Ολυμπιακή. Δεν φαίνεται στα γυρίσματα ότι είμαστε σε κρίση. Είμαστε μία χαρά στο παιχνίδι αλλά όταν έχεις παιδιά, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να φύγεις για να υπάρχει ένα περιβάλλον πιο ήρεμο και για το παιδί. Δεν πρέπει να είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα δίπλα, μαζί. Είναι πολύ σημαντικό το θέμα της επικοινωνίας. Σε αυτή την κατάσταση σε φέρνουν τα μικρά καθημερινά που δεν τους δίνεις σημασία. Και κάποια στιγμή είναι ένα βουνό που δεν μπορείς να το χειριστείς», ενώ για τα δικά της λάθη στη σχέση είπε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κάνει λάθη», χωρίς όμως να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο γάμος της Φώφης Μαστροκώστα έχει τελειώσει εδώ και μήνες και πως εκείνη έχει ήδη φύγει από το σπίτι που ζούσε με το σύζυγό της- το πρώτο διάστημα μάλιστα φιλοξενήθηκε στο σπίτι της αδερφής της, Γωγώς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.