“Gay καλλιτέχνες πληρώνουν συντρόφους-βιτρίνα”

Όλο και περισσότεροι επώνυμοι μιλούν ανοιχτά για στημένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz. Τι είπαν Αντώνης Κανάκης και Νίκος Σούλης γι’ αυτό το θέμα;

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση για πληρωμένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz και όλο και πιο πολύ επώνυμοι παραδέχονται το γεγονός.

Ομοφυλόφιλοι καλλιτέχνες φέρονται να δημιουργούν σχέσεις για να προβάλουν το προφίλ του οικογενειάρχη και να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Φροντίζουν μάλιστα να προβάλουν τις σχέσεις τους μέσα από συνεντεύξεις και φωτογραφίες που διαρρέουν στα περιοδικά. Πολλές φορές και οι δύο πλευρές του ζευγαριού έχουν διαφορετικές προτιμήσεις τις οποίες καλύπτουν δημιουργώντας σχέσεις μεταξύ τους.

Το εντυπωσιακό είναι οτι τα παραπάνω δεν είναι απλά φήμες που κυκλοφορούν εδώ κι εκεί, αλλά δηλώσεις γνωστών ανθρώπων που βγαίνουν επώνυμα και τα καταγγέλουν.

Δείτε τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για στημένα ζευγάρια της σόουμπιζ:

Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης, ο οποίος παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως οτι είναι ομοφυλόφιλος, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και μίλησε για gay καλλιτέχνες που κρύβονται σε πληρωμένες σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τη δήλωση του Σούλη μίλησε για συγκεκριμένα ονόματα, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε λόγο για πληρωμένα δημοσιεύματα.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Σούλη και το σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα:

Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.