Γύμνος άντρας έπεσε στο κρεβάτι της από το ταβάνι

Σοκ έπαθε μια γυναίκα όταν ένας ολόγυμνος άντρας προσγειώθηκε στο κρεβάτι της μέσα από τρύπα που άνοιξε στο ταβάνι. Τι ακριβώς συνέβη και πώς το αντιμετώπισε η γυναίκα;

Με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο ξύπνησε μία γυναίκα από το Μισισίπι των ΗΠΑ, όταν ένας γυμνός άνδρας «προσγειώθηκε» στο σαλόνι της από το ταβάνι.

Η Kaliegh Townsend τρόμαξε τόσο που άρχισε να ουρλιάζει. Δεν είναι και λίγο να πέφτει κάποιος ξαφνικά στο κρεβάτι σου και μάλιστα να είναι ένας γυμνός άντρας.

Ο γυμνός άντρας, περιτριγυρισμένος από συντρίμμια της ζητούσε να δανειστεί ένα σορτς, για να καλύψει τα επίμαχα σημεία. Τελικά, βρήκε μόνος του ένα παντελόνι και μια μπλούζα και τα φόρεσε.

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα είχε «κοκαλώσει» και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τον «δράστη», ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, κατέφυγε εκεί για να γλυτώσει από αστυνομική καταδίωξη.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την αστυνομία, ο γυμνός άντρας δεν υπολόγισε το εύθραυστο ταβάνι και τελικά βρέθηκε στο κρεβάτι της κας Townsend.

Τώρα το γιατί ήταν γυμνός παραμένει ακόμα ερωτηματικό. Μήπως τον έπιασαν σε ακατάλληλη ώρα, μήπως δεν πρόλαβε να ντυθεί ή μήπως κρύβεται κάτι πιο… ροζ από πίσω;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.