Η Ζωή της Άλλης: επεισόδια, εξελίξεις, τι θα γίνει με Ξένια

Ποιες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Η Ζωή της Άλλης; Πως θα αντιδράσει η Ξένια στο νέο για την εγκυμοσύνη της; Τι φέρνει σε δύσκολη θέση την Ελπίδα; Ποια αλήθεια συγκλονίζει την Κάτια;

Συγκλονιστική είναι η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της Ζωής της Άλλης. Τι θα γίνει στις εξελίξεις της σειράς Η Ζωή της Άλλης;

Ο Φάνης και οι οικολόγοι στην Αρκαδία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, που όλα δείχνουν ότι θα πάρουν άσχημη τροπή. Ο Ανδρόνικος με τον Αλέξη συναντούν τον Κυριάκο κι απαιτούν να μάθουν τι του είχε ζητήσει ο Στέφανος. Η Ξένια πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της…Ορκίζει το Σωτήρη να το κρατήσει μυστικό και πηγαίνει να βρει το Φιλίππου, ζητώντας βοήθεια. Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή, που περίμενε.

Η Μαίρη προσπαθεί με αφορμή το γάμο των παιδιών, να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τη Βάσω που όμως εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να επικρίνει τη σχέση της με τον Μάνο. Η Ελπίδα με προτροπή του Αλέξη δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA, χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Η ανομολόγητη έλξη μεταξύ τους βαθαίνει και η Ελπίδα νιώθει άσχημα απέναντι στον Χάρη, που είναι τόσο καλός απέναντί της.

Η Ελπίδα προσπαθεί να ελέγξει την έλξη που αισθάνεται για τον Αλέξη, και γι’ αυτό γαντζώνεται από το Χάρη και αποδέχεται με ανακούφιση να φύγει μαζί του για διήμερο στην ‘Υδρα. Η Ξένια πιέζει το Φιλίππου να αναλάβει τις ευθύνες του, ώσπου μαθαίνει μια οδυνηρή αλήθεια. Η Κάτια συντετριμμένη πληροφορείται από τον Μάνο για το πόσο αδίκησε τα παιδιά της, έστω και από την υπερβολική της αγάπη.

O Αλέξης παίρνει αίμα από τη Βάσω και το πάει στο εργαστήριο για να γίνει το τεστ DNA. Ο Μάνος ετοιμάζεται να πάει στην Αρκαδία για να βοηθήσει τον Φάνη, αλλά η Μαίρη διαμαρτύρεται πως την αφήνει να βγάλει όλη τη δουλειά μόνη της. Η Ζέτα για άλλη μια φορά φλερτάρει τον Ηλία και τον πείθει να βγουν οι δυο τους για φαγητό. Στην ‘Υδρα, η Ελπίδα προσπαθεί να αναθερμάνει τα αισθήματα της για τον Χάρη.

Διαβάστε τι είπε ηθοποιός της σειράς για το τελευταίο επεισόδιο της Ζωής της Άλλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.