Φωτογραφίες 40χρονης Κοκκίνου-22χρονου Μπόγρη

Νέα αρχή στην ζωή της κάνει η Έλλη Κοκκίνου, η οποία διατηρεί σχέση με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. Δείτε νέες φωτογραφίες του ζευγαριού Κοκκίνου-Μπόγρη από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι Κοκκίνου-Μπόγρη στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου απόλαυσε το χειμερινό σκηνικό του καιρού, δίπλα στην θάλασσα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το Hello.

Χωρίς να δώσουν απολύτως καμία λαβή για σχόλια, Έλλη Κοκκίνου και Γιώργο Μπόγρη έκαναν την βόλτα τους και περπάτησαν στην παραλία για αρκετή ώρα. Όσοι τους είδαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικά ήρεμο και ταιριαστό ζευγάρι, με τον έναν να απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου.

Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ή σχόλιο σχετικά με την νέα αυτή σχέση, ενώ και οι δύο φροντίζουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, συνεπώς, η πληροφόρηση σχετικά με το πότε ξεκίνησε δεν είναι και πολύ σαφής.

Πάντως, οι φήμες τους θέλουν να συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης τον Μάρτιο του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game, ενώ το φλερτ έγινε σχέση στα τέλη του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Γεγονός είναι πάντως, ότι μετά την δύσκολη φάση που πέρασε με το διαζύγιό της και ιδίως στην τελευταία της πρεμιέρα με τον Βασίλη Καρρά στο Teatro, η Έλλη έδειχνε πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Όσο για τους δημοσιογράφους που την «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις σχετικά με τον νέο της σύντροφο; Η Έλλη Κοκκίνου δεν πτοήθηκε ούτε στιγμή και δεν έδωσε ούτε μια απάντηση σχετικά με αυτό το θέμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.