Τι λένε οι κασέτες-φωτιά Κούγια για Αχιλλέα Μπέο [video]

Απομαγνητοφωνημένο υλικό που «καίει» τον Αχιλλέα Μπεό έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη τύπου. Ακούστε τις κασέτες-φωτιά του Κούγια για τον Αχιλλέα Μπέο.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, «η συνέντευξη θα έχει σχέση με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά και θα δοθούν απαντήσεις στην σημερινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου».

Τη Δευτέρα ο γνωστός ποινικολόγος κατονόμασε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου ως τον άνθρωπο που δρα στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων ελέγχει τη διαιτησία.

Μετά από αυτό και το διάλογο στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ, ο Αχιλλέας Μπέος είχε εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση: «Σχετικά με τις εμετικές, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Κούγια προς το πρόσωπό μου, έχω να δηλώσω τα εξής: Ο κ. Κούγιας είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι μυθοποιεί γεγονότα και καταστάσεις με σκοπό το προσωπικό του όφελος. Αυτή τη φορά όμως ξέφυγε τελείως και οφείλει να αποδείξει στη δικαιοσύνη πλέον τους ψευδείς ισχυρισμούς του, που είχαν ως μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό μου, αφού για άλλη μία χρονιά, ως αποτυχημένος παράγοντας προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για την αποτυχία της ιστορικής Παναχαϊκής, ευελπιστώντας να δημιουργήσει θόρυβο και εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό την εύνοια των διαιτητών στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια της Γ’ εθνικής».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Αχιλλέας Μπέος έστηνε διαιτητές, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε οτι πίσω από τις κατηγορίες κρύβεται ο πρώην φίλος του, Νίκος Πατέρας.

Ακούστε την κασέτα Μπέου του Κούγια:

Αναλυτικά ο Κούγιας αναφέρει:

«Πριν από 15 μέρες έφτασαν στο γραφείο μου, δύο cd μέσα σε ένα φάκελο, σήμερα τα παρέδωσα στην Εισαγγελέα κυρία Ράικου. Επισης έδωσα κατάθεση 2 ωρών στον κύριο Κορρέα.

Δυόμισι χρόνια μιλάω και δεν με ακούει κανείς. Μιλάμε για ένα τρομερό κύκλωμα, που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και ποιες ομάδες θα ανέβουν στη δεύτερη και την πρώτη Εθνική. Μέχρι τώρα έκανα καταγγελίες για την Ηλιούπολη, γιατί ορίζονταν διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν με προκλητικό τρόπο. Φέτος ξεκινήσαμε από την αρχή να μην μας παίζουν Αθηναίοι διαιτητές. Πέντε λεπτά πριν τη συνέντευξη Τύπου ορίστηκε για πρώτη φορά φέτος να διευθύνει αγώνα μας Αθηναίος διαιτητής Καλογερόπουλος. Ήταν ένα μήνυμα. Πρέπει να γίνει κάτι, εκτός αν δεν υπάρχει ΕΠΟ, γενική γραμματεία αθλητισμού και κυβέρνηση στη χώρα.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα. Προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει. Μετά το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός ο κ. Μπέος συνάντησε τον κ. Δαλούκα, διηγείται τι του είπε με εκφράσεις χυδαίες και το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε, πώς ο Μπέος είπε στο Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι θέλει από αυτόν πριν τον βάλει να σφυρίξει ότι θα υποσχεθεί να παίξει 52-48 υπέρ του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο αυτού του αγώνα στο κινητό του κ. Δαλούκα.

Πήγα στον κύριο Πιλάβιο. Κι εκεί όμως δεν έγινε τίποτα. Είχα αποφασίσει να κάνω σήμερα αυτή τη συνέντευξη και σήμερα την κάνω. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ήττα να το κάνει αυτό ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και να μην το κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα χωρίς χορηγία της Σούπερ Λίγκας.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.