Άγριο κράξιμο Μανωλίδου-Άδωνι από όλο το στάδιο [video]

Διασυρμός Άδωνι Γεωργιάδη-Ευγενίας Μανωλίδου από ένα ολόκληρο στάδιο στον αγώνα Iron Challenge του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Τούρκο Ali Gunyar. Διαβάστε τι έγινε.

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αδωνης Γεωργιάδης επέλεξαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί του Iron Challenge, όπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης νίκησε τον Τούρκο Ali Gunyar στο kick boxing. Εκεί όπως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη «νίκη ενός Έλληνα επί ενός Τούρκου» και πήγε στον αγώνα Iron Challenge με την Ευγενία Μανωλίδου. Έλα όμως που δεν πήγε απλά, αλλά επεδίωξε κάθε δυνατή προβολή ποζάροντας στο κόκκινο χαλί και απολαμβάνοντας τις θέσεις VIP του αγώνα.

Όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σάββας Πούμπουρας έδειξε στο video wall ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί, έγινε χαμός στο στάδιο.

Όταν παρουσιάστηκε η Ευγενία Μανωλίδου, όλο το στάδιο άρχισε να σφυρίζει γιουχάροντας την. Το τι κοσμητικά επίθετα ακούστηκαν δεν περιγράφεται.

Στη συνέχεια, ο Πούμπουρας παρουσίασε τον Άδωνι Γεωργιάδη και τότε έγινε το «έλα να δεις». Το κράξιμο δεν είχε προηγούμενο και όλοι στόλιζαν τον πολιτικό με λόγια πολύ χειρότερα από αυτά για τη σύζυγο του.

Το ζευγάρι Άδωνι-Μανωλίδου παρέμεινε στις θέσεις του και έκανε πως δεν άκουγε. Σίγουρα όμως αυτό το κάζο θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Σε δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κάνοντας λόγο για «ένταση», «χειροκροτήματα» κτλ. Δείτε βίντεο με την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το γιουχάρισμα:

«Τον έφτυναν και αυτός νόμιζε οτι βρέχει», λέει ο σοφός λαός για τέτοιες περιστάσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.