Μαρία Μπεκατώρου: πώς έκλεισε στο Master Chef Junior

Η Μαρία Μπεκατώρου φέρεται να έκλεισε για την παρουσίαση του Master Chef Junior, παρ’ όλο που η ίδια το αρνείται. Πώς έκλεισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Master Chef Junior;

To Mega πρότεινε αρχικά στην Ευγενία Μανωλίδου να παρουσίασει το Master Chef Junior. Η σύζυγος του Άδωνη αρνήθηκε γιατί ήταν αντίθετη στο κόνσεπτ ενός παιδικού διαγωνισμού μαγειρικής. Στο Mega ενοχλήθηκαν από αυτή την άρνηση -και την μετέπειτα μεταγραφή της στον ΑΝΤ1- κι έτσι η επιστροφή της Μανωλίδου στο Mega κρίνεται πολύ απίθανη.

Στην συνέχεια, το μεγάλο κανάλι άρχισε να συζητά την περίπτωση της Δούκισσας Νομικού. Γρήγορα όμως η κουβέντα σταμάτησε, καθώς έκριναν οτι η Δούκισσα μπορεί αναλάβει το Master Chef 2 του χρόνου και δεν ήθελαν να την «κάψουν» στο Master Chef Junior.

Έτσι έφθασαν στο όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου. Το Mega της πρότεινε την παρουσίαση του Master Chef Junior και εκείνη ήταν πολύ θετική. Όρος του Mega ήταν οι συζητήσεις να γίνουν με άκρα μυστικότητα, κάτι που η Μπεκατώρου τήρησε, διαψεύδοντας κάθε επαφή σε συνεντεύξεις της.

Τελικά, η Μαρία Μπεκατώρου φέρεται να έχει κλείσει την παρουσίαση του Master Chef Junior, αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Η αμοιβή της Μαρίας Μπεκατώρου είναι πολύ καλή σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει στο Τηλεάστυ, από το οποίο δεν σκοπεύει πάντως να μετακινηθεί.

Η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της: «Πριν συμβεί όλο αυτό με το Just the two of us, ένιωθα ότι υπάρχει κόσμος που με αγαπά και με δέχεται, αλλά από την άλλη ένιωθα μια ανασφάλεια. Τώρα πια δεν την έχω, είμαι σίγουρη για εμένα». Εμ, βέβαια, πρόταση από το Mega είναι αυτή…

Δείτε την πλαστική-botox της Μαρίας Μπεκατώρου και γυμνή φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.