Γιατί το Mega έκανε αγωγή-βόμβα σε Fimotro-Παπαγιάννη

Πόλεμος στην bloggόσφαιρα μετά την αγωγή του Mega στο blog Fimotro και στον φερόμενο ως διαχειριστή του, Γιάννη Παπαγιάννη. Γιατί το Mega κατέθεσε αγωγή σε Fimotro-Παπαγιάννη;

Η είδηση για την αγωγή-μαμούθ του Mega στο Fimotro ανακοινώθηκε από το ίδιο το blog:

OI ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
Δεν ζητάνε πολλά. Μερικά… εκατομμυριάκια ευρώ. Όλοι μαζί. Ο διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος (δική του ιδέα ήταν), Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και Καψής έστειλαν αγωγή στο Fimotro και σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο (θα τη δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη Δευτέρα), ο οποίος κατά την γνώμη τους βρίσκεται πίσω από το… blog μας! Τι μας καταμαρτυρούν; Ότι δημοσιεύσαμε ηλεκτρονική ψηφοφορία (εδώ) με ερώτηση “ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;”! Δεν αντέχουν στην κριτική. Θα την συνηθίσουν όμως σιγά-σιγά. Παρά τους εκφοβισμούς τους… Fimotro

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το Mega στρέφεται κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που εργάζεται στο Extra3 και φέρεται να είναι ο διαχειριστής του fimotro.blogspot.com. Είναι πραγματικά γελοίο το Mega να στρέφεται εναντίον ενός blog για μια δημοσκόπηση που δεν έχει καμιά επιστημονική εγγυρότητα και έχει καθαρά σατιρικό χαρακτήρα.

Παλαιότερα, ο Παπαγιάννης είχε επίσης κόντρα με το Mega, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και το -αείμνηστο- troktiko. Διαβάστε τη διαμάχη Παπαγιάννη-Mega-Troktiko στο παρελθόν.

Η είδηση για την αγωγή Mega σε Fimotro-Παπαγιάννη προκάλεσε αντιδράσεις στα blogs, που δεν αφήνουν ασχολιάστη την κατάρρευση των οικονομικών των μεγάλων καναλιών:

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ – ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG!
Κοτζάμ μεγάλο κανάλι στρέφεται εναντίον ενός blog. Το τέλος τους πλησιάζει..Τραπεζίτες, μεγαλοδιαφημιστάδες και μηντιάρχες τρέμουν την ώρα της κρίσεως. Κουρδιστό Πορτοκάλι

Πανικός και έλλειψη ψυχραιμίας σε μεγάλο κανάλι, οδήγησαν τον διευθυντή, τη παρουσιάστρια και τους συντελεστές του δελτίου να κάνουν αγωγή σε blog. Της αγωγής προηγήθηκε ενημέρωση των… ιδιοκτητών του καναλιού. Οι τελευταίοι είναι σχεδόν πανικόβλητοι εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και της άρνησης των κολλητών τους τραπεζιτών να τους δανείσουν.

Η κατάσταση μήνα με το μήνα θα γίνεται όλο και πιο ολέθρια για τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους χυδαίους μεγαλοδιαφημιστάδες που έχουν στήσει ολόκληρο παρακράτος με το δημόσιο χρήμα των κρατικών διαφημίσεων. Μηντιάρχες, τραπεζίτες και μεγαλοδιαφημιστάδες της διαπλοκής, βλέπουν την κόλαση να πλησιάζει και έχουν χάσει εντελώς τη ψυχραιμία τους. Θα τους θάψει όλους ο Πιτσιρίκος!

Η αλήθεια είναι οτι ο Γιάννης Παπαγιάννης δεν έχει αποφασίσει ακόμα την τακτική που θα ακολουθήσει. Η μία περίπτωση -όπως έκανε και με τον Τριανταφυλλόπουλο- είναι να αρνηθεί οτι διαχειρίζεται το fimotro. Είναι γνωστό οτι οι διαχειριστές του blog γράφουν από καφετέριες με wi-fi και έτσι η ταυτοποίηση του Παπαγιάννη θα είναι δύσκολη. Η δεύτερη περίπτωση είναι να παραδεχτεί οτι είναι ο ιδιοκτήτης του fimotro και να αντιμετώπισει ευθέως τις -ομολογουμένως αστείες- κατηγορίες.

Το δεύτερο βέβαια είναι αρκετά απίθανο δεδομένου του τρόπου που κινείται ο εν λόγω δημοσιογράφος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.