“Η Μενεγάκη έχει καβαλήσει το καλάμι”

Επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή του Κωστόπουλου. «Με έχει απογοητεύσει, έχει καβαλήσει το καλάμι». Διαβάστε τι είπε ο Ζαχαράτος για Μενεγάκη, Ντενίση, Άντζελα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ», ο Τάκης Ζαχαράτος σύγκρινε τους σταρ της εποχής μας σε σχέση με τους παλιότερους: «Δεν μου κάνει ”κούκου” κάποιος από τους σύγχρονους celebrities να τους μιμηθώ. Απλά εγώ είχα την τύχη όλες τις μεγάλες προσωπικότητες σαν τη Μελίνα, την Αλίκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου να τις συναντήσω, και είχαν μία ταυτότητα και μία προσωπικότητα. Λείπει ο τσαμπουκάς σήμερα. Όλες είναι μία φωτοτυπία. Η Μανωλίδου είναι άλλη μία που πουλάει».

Επίσης, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία έχει κρίνει αυστηρά τον τελευταίο καιρό: «Με έχει απογοητεύσει η αλλαγή του χαρακτήρα της. Η έπαρση είναι νόσος και, αν το καβαλήσεις το καλάμι, τότε πάει. Αν εμένα που με ξέρεις, ξαφνικά με δεις σαν κάποιον άλλον, δεν θα κάνεις εμετό; Αυτό έπαθα με την Ελένη. Θέλω την αισιοδοξία εγώ, θέλω κέφια και χαρές. Κόντρα στα προβλήματα».

Ενώ για τις υπόλοιπες κόντρες που έχει «ανοίξει», είπε: «Με τα χρόνια το νευρικό σύστημα χτυπάει κόκκινο. Φαντάσου την Τζοκόντα να μεταλλαχτεί. Αυτό έπαθα και εγώ. Η Μιμή μία άλλη. Η Άντζελα μία άλλη. Όλες άλλαξαν. Δεν μου πάει τελικά να είμαι ξινός».

Φέτος εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη επιτυχία: «Δεν νομίζω να έχω κάνει μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου από τη φετινή. Τα έχω κάνει όλα μόνος μου. Ξεκίνησα για 10 παραστάσεις και έχω κάνει 50. Θέλω να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει. Να έρχεται ο κόσμος για να ξεχαστεί».

Σχολίασε, επίσης, τη φετινή Eurovision: «Ήταν λίγο πένθος. Ότι τον κλαίμε τον μακαρίτη. Και η Αρώνη σαν να έλεγε, φοβάμαι μην εκτεθώ, δεν είμαι σαν όλες τις άλλες εγώ».

Μίλησε όμως και για τη Ρούλα Κορομηλά: «Τη λατρεύω τη Ρούλα. Η Ρούλα είναι αυθεντική. Να σε βάλει κάτω και να σου βγάλει πράγματα που δεν ήθελες να πεις ποτέ. Η Μενεγάκη βρήκε ένα χωράφι έτοιμο από τη Ρούλα. Έπρεπε κανονικά να της δίνει τον μισό μισθό. Το έστησε η Ρούλα και κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια».

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως είναι μόνος του και περνάει πολύ καλά αυτόν τον καιρό: «Είμαι μόνος και είναι η πρώτη φορά που γουστάρω τόσο πολύ που είμαι μόνος. Εγώ δεν έχω πολύ χώρο, για να υπάρχει κάποιος άνθρωπος. Άσε που έχει βγει και ο Ταύρος από μέσα μου, που είναι ο ωροσκόπος μου. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω σε μία σχέση να περνάω καλύτερα από ό,τι με τους φίλους μου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.