Η Βουλή πληρώνει το πολύκροτο διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη

Αίσθηση προκαλεί το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η ελληνική Βουλή για το πολύκροτο διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη από τον Πολυχρόνη Συγγελίδη. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Η υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη αναστατώνει την πολιτική ζωή, καθώς το θέμα με το επεισοδιακό διαζύγιο Μιλένας-Αποστολάκη-Συγγελίδη έφτασε στη Βουλή, η οποία τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο.

Μπορεί να ακούγεται αδύνατο, αλλά δυστυχώς η Βουλή θα πληρώσει το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη.

Όλα ξεκίνησαν με την απορριπτική απόφαση των βουλευτών να αφαιρεθεί η βουλευτική ασυλία της υφυπουργού Γεωργικής Ανάπτυξης και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης.

Έτσι, ο πρώην σύζυγός της, Πολυχρόνης Συγγελίδης, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και εκείνο εξέδωσε απόφαση με την οποία καταδικάζει τη Βουλή, επιβάλλοντας πρόστιμο 12.000 ευρώ για την απόφασή της και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!

Σίγουρα πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών.

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα εκείνος να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί.

Αλλά να πληρώσει η Βουλή το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη, αυτό είναι πρωτάκουστο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.