Από τι πέθανε το αγαπημένο μοντέλο της Μενεγάκη, 25 ετών

Η Mirela Colodzeischi, το αγαπημένο μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της, σκοτώθηκε σε τροχαίο. Πώς έγινε το ατύχημα και πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Η Mirela Colodzeischi ήταν το αγαπημένο μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη όταν ο Γιάννης Μαρκετάκης δοκίμαζε προιόντα μακιγιάζ γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

“Χάσαμε ένα κοριτσάκι που αγαπούσαμε πολύ. Για όλους εμάς ήταν σοκ!” είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Το νήμα της ζωής της Mirela Colodzeischi κόπηκε με τον πιο απάνθρωπο και βίαιο τρόπο. Το όμορφο μοντέλο ήταν από τη Μολδαβία και εργαζόταν ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η 25χρονη καλλονή βρήκε τραγικό θάνατο προχθές το βράδυ στη Σαρωνίδα όταν κουρασμένη από μία επίδειξη μόδας που είχε προηγηθεί τράκαρε μ’ένα αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και κατήγγειλε το νοσηλευτικό σύστημα, εξαιτίας του οποίου χάθηκε το άδικο κορίτσι. “Το τροχαίο δεν ήταν ακαριαίο. Η κοπέλα πέθανε μετά από 18 ώρες. Μεταφέρθηκε στη Βούλα, σε ένα υποτυπώδες δωμάτιο, το οποίο δεν είχε κατάλληλες συνθήκες για να νοσηλευτεί. Το μοντέλο δεν ήταν ασφαλισμένο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην τη δεχτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Είχε βαθείες κακώσεις και έπρεπε να μπει από την πρώτη στιγμή στην εντατική. Την άφησαν αβοήθητη”, αποκάλυψε.

Η Ελένη Μενεγάκη όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της συνεργάτιδας και φίλης της έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι λέξεις από το στόμα της έβγαιναν με δυσκολία. Μιλώντας για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 25χρονη κοπέλα παραλίγο να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της «Σήμερα θα κλείσουμε με μία τραγική είδηση που μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε. Η αγαπημένη μας συνεργάτιδα η Mirela σκοτώθηκε ξαφνικά και απρόσμενα. Ήταν ένα νέο και πολύ γλυκό κορίτσι» είπε με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια.

Η κηδεία της Mirela Colodzeischi έγινε σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη της χαροκαμένης μάνας της Μιρέλας Colodzeischi στην Τατιάνα Στεφανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.