Συγκλονίζει η μάνα του αδικοχαμένου μοντέλου της Μενεγάκη [video]

Συγκλονίζει η μάνα της αδικοχαμένης Μιρέλας, του 25χρονου μοντέλου της Μενεγάκη. Δείτε βίντεο με τη μητέρα της Mirela Colodzeischi στην εκπομπή της Τατιάνας Σταφανίδου.

Σοκ έχει προκαλέσει ο άδικος θάνατος του αγαπημένου μοντέλου της Μενεγάκη, Μιρέλας, 25 ετών σε τροχαίο ατύχημα.

Η άτυχη Μιρέλα χαροπάλευε για 18 ώρες σε αναζήτηση εντατικής από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που τελικά κατέληξε αβοήθητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΝΙΜΤΣ που εφημέρευε αρνήθηκε να δεχθεί την άτυχη Μιρέλα, ενώ είχε θέση στην εντατική, επειδή ήταν ανασφάλιστη.

Δικαιολογημένη η απορία του πατριού της Μιρέλας γιατί για τους 300 λαθρομετανάστες της Νομικής τα ασθενοφόρα έκαναν ουρά, ενώ για την Μιρέλα δεν μπορούσε να βρεθεί ένα κρεβάτι.

Τελικά, εντατική βρέθηκε με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Αντρέα Λοβέρδου. Ήταν όμως πια αργά.

Οργή, θύμος και απέραντη θλίψη. Η Μιρέλα ήταν το μοναδικό παιδί της χαροκαμένης μάνας.

Δείτε το βίντεο της μάνας της Μιρέλας στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Η όμορφη Μιρέλα καταγόταν από τη Μολδαβία, είχε ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και είχε γίνει γνωστή ως μοντέλο στη Μενεγάκη. Διαβάστε ακριβώς πώς σκοτώθηκε η Μιρέλα Colodzeischi σε τροχαίο στη Σαρωνίδα.

Όσο για την Τατιάνα Στεφανίδου και το οτι έβγαλε τους χαροκαμένους γονείς στην τηλεόραση μία μέρα μετά την κηδεία, τι να πούμε. Ο θυμός και η οργή των γονιών απολύτα κατανοητοί. Η επιθυμία τους να φωνάξουν σε όλο το πανελλήνιο το δίκιο τους επίσης. Η εκμετάλλευση αυτού του πόνου όμως είναι κάτι πέρα από λόγια. Τα σχόλια δικά σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.