Ο Πασχάλης οριστικά πατέρας του παιδιού. Παντόφλα

Ράκος η Αλίκη Αρβανιτίδη μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου που επικυρώνει την εφετειακή απόφαση οτι ο πατέρας του 5χρονου γιου της Ουρανίας Τουτουνζή είναι ο Πασχάλης Αρβανιτίδης.

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα του τραγουδιστή κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει νόμιμη, πλήρη και ορθή αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού.

Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος».

Η Αλίκη Αρβανιτίδη φέρεται αποφασισμένη να φτάσει το θέμα μέχρι τα Ευρωπαϊκά δκαστήρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

10 Σχόλια

  1. πασχαλη,απο καθε τυχαια συνευρεση,συμβαινουν και αυτα.την επομενη φορα να χρησιμοποιεις,προφυλακτικο.το παιδι,θελεις δεν θελεις εχει αναγνωριστει.στο εξωτερικο η αναγνωρισει θα γινοταν αυτοματα.ντροπη,ομως να μην θελεις να αποδεχτεις τον γιο σου.στο κατω,κατω δεν εχεις και τα πολλα παιδια.αλλοι πεθαινουν για να εχουν παιδια.

  2. κριμα ενας τραγουδιστης σαν τον πασχαλη να μην παραδεχετε τα λαθη του και να ρεζιλευετε ετσι το παιδακι τι φταιει??

  3. Καλα εσεις οταν βλεπετε τον καημενο τον Πασχαλη τι σκεφτοσαστε????Δε βλεπετε οτι η συζυγος κανει τα παντα???Ο Πασχαλης απλα εκτελει εντολες.Αλλωστε μια φωτογραφια αξιζει οσο χιλιες λεξεις…δειτε την καλα…φοβαμαι και απο την φωτογραφια μονο 🙂

  4. πασχαλη,την υπογραφη μας και το πουλι μας,προσεχουμε που το βαζουμε.αν δεν προσεξουμε,τοτε να εχουμε και τα …ιδια να πληρωνουμε.στο κατω,κατω να χαιρεσαι εχεις ενα ακομα παιδι.τα χρηματα δεν σου λειπουν,εχτος και αν φοβασαι τοσο πολυ τον αντρα του σπιτιου(αλικη).εχεις ενα αγορι να συνεχισει και το ονομα σου.τα παιδια σου,δεν φταινε σε τιποτα,φερτα κοντα.

  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΟΥΡΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΚΙ, ΕΞΙΣΟΥ ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ. ΤΟ ΠΡΨΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Ι ΙΛΗΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΗ. ΑΠΛΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΙΚΗ. ΚΑΚΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙΣ ΣΤΗ ΖΨΗ ΤΗΣ-ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΑ ΖΙΣΕΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΠΙΟ ΒΛΑΧΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΗΣΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ, ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΠΟΝΗΜΞ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΑΛΒΑΝΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΣΕ. ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΜΑΛΛΙΟΤΑΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΟΥΣ ΙΛΙΘΙΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  6. Ston pashali blepw ton patera pou de gnorisa kai omos ton misw toso poly giati me yothetisan kai perasa asxima …afise eggyo ti mana mou aniliki tote kai aytos 35 amerikanos kai de ithele eythines
    Kai ena ftisimo einai ligo gia ayton

  7. Κριμα γιατι αυτον τον ανθρωπο οταν ημουν μικρη του ειχα αδυναμια,ηταν ενα ειδος προτυπου που οπως δυστυχως αποδειχτηκε ειναι μαλλον ενα προτυπο προς αποφυγην αφου δεν εχει το σθενος και την αξιοπρεπεια σαν ανθρωπος να κανει τα αυτονοητα που δημιουργηθηκαν απο δικα του λαθη…και η γυναικα του αλλη απο εκει..το παει λεει στα δικαστηρια αντι να παραδεχτει οπως εδειξε το dna την ηλιθιοτηττα του σωστου αντρα της και να τον βαλει ναναγνωρισει το παιδακι που στη τελικη δε φταιει σε τιποτα..καλη ηλιθια κι αυτη και ο στιγμιαιος….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines