Πληρωμένοι έρωτες: τραγουδιστές-ηθοποιοί; [video]

Πληρωμένους έρωτες στη σόουμπιζ απειλούν να αποκαλύψουν οι παπαράτσι. Γνωστοί τραγουδιστές-ηθοποιοί-τηλεπερσόνες φέρονται να πληρώνουν άλλους διάσημους για να παριστάνουν τους συντρόφους τους. Δείτε βίντεο για τους πληρωμένους έρωτες της σόουμπιζ.

Εδώ και λίγο καιρό τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια μονοπωλεί ένα θέμα: οι ψεύτικοι πουλημένοι έρωτες γνωστών προσώπων της showbiz. Ο παπαράτσι Αποστόλης Παπανικολάου επιβεβαιώνει τους ψεύτικους έρωτες, αν και δεν μπορεί να το αποδείξει, όπως είπε στο Super Star.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, «πρόκειται για δυο γνωστά ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος που τον τελευταίο καιρό διατυμπανίζουν τον έρωτά τους λες και είναι οι μοναδικοί ερωτευμένοι σ’ αυτό τον κόσμο. Όλοι ήξεραν από την αρχή ότι οι δεσμοί τους δεν είναι αληθινοί και ότι κάνουν τα πάντα για να τους κάνουν γνωστούς, ξεκινώντας από την κλασική συνταγή που λέγεται κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους του κουτσομπολίστικου ρεπορτάζ.

Το διάσημο ζευγάρι άφηνε να εννοηθεί ότι είναι ζευγάρι και κυκλοφορούσαν ή ταξίδευαν μαζί, αλλά μόλις έβλεπαν δημοσιογράφο ή φωτογράφο χώριζαν κι έτρεχαν να κρυφτούν ή έβγαιναν από άλλες πόρτες του χώρου όπου βρίσκονταν. Εκτόξευαν έτσι στα ύψη τη φαντασία των παπαράτσι και το παιχνίδι είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Όσο για τις πολύ προσωπικές φωτογραφίσεις μέσα από τζαμαρίες, πίσω από τοίχους κλπ. και τα δήθεν κρυφά ταξίδια, ήταν όλα μέσα στο παιχνίδι, αφού οι συνεργάτες των δήθεν ζευγαριών ειδοποιούσαν πολύ προσεκτικά τους φωτορεπόρτερ για να παίξουν το παιχνίδι της κρυφής φωτογράφισης.

Στη συνέχεια, τα “πολύ ερωτευμένα” ζευγάρια άρχισαν να διατυμπανίζουν τον έρωτά τους ανοιχτά πλέον, αφού το κόλπο έπιασε και το κοινό είχε πέσει στη φάκα και είχε αρχίσει ήδη να τρώει το τυράκι που τους πέταξαν.»

Δείτε βίντεο για τα πληρωμένα ζευγάρια της σόουμπιζ:

Δύο από τους παπαράτσι που ήξεραν για τους στημένους έρωτες των δύο ζευγαριών σήκωσαν μπαϊράκι γιατί δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την οικονομική συνεργασία μαζί τους. Οι παπαράτσι που ειδοποιήθηκαν πρόσφατα να τραβήξουν κάποιες από τις δήθεν τυχαίες φωτογραφίες των ερωτευμένων ζευγαριών, αποφάσισαν να μην παίξουν άλλο το παιχνίδι τους, κάτι που έχει ανησυχήσει τους ενδιαφερόμενους. Ειδικά τώρα που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ότι θα παντρευτούν κιόλας και η δημοσιότητα είναι το διαβατήριο για να ανεβάσουν το κασέ των συνεργασιών τους.

Διαβάστε ποιος είπε οτι Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια πουλάνε τον έρωτα τους και τι ακούγεται για τον γάμο Ρουβά-Ζυγούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.