Φωτογραφίες των ηγετών των Πυρήνων της Φωτιάς

Δείτε φωτογραφίες τριών εκ των ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς που δόθηκαν στη δημοσιότητα και για τους οποίος μάλιστα είχαν βγει εντάλματα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες της οργάνωσης Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς είναι οι Χρήστος Τσάκαλος, ο Αλβανικής καταγωγής Νταμιάνο Μπολάνο, και ο Γιώργος Νικολόπουλος.

Ο Χρήστος Τσάκαλος, έχει αφήσει μουσάκι και τα μαλλιά του έχουν μακρύνει σε σχέση με πριν που ήταν σχεδόν ξυρισμένα. Ο Ντομιάνο Μπολάνο έχει κουρευτεί και έχει πάρει κιλά ενώ ο Γιώργος Νικολόπουλος έχει αφήσει μακριά μαλλιά και γένια ενώ έχει πάρει και βάρος.

Στο φως της δημοσιότητας όμως ήρθαν και εικόνες από την επιχείρηση θρίλερ για τον εντοπισμό ιδρυτικών στελεχών των Πυρήνων που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής σε Αθήνα και Νέα Ιωνία Βόλου. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, από τη Νέα Ιωνία του Βόλου στην οδό Ελλησπόντου και Σαγκάριου: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται πάνω από ένα καφενείο και εκεί συνέλαβαν 5 άτομα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ηγετικά μέλη της οργάνωσης. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια γιάφκα με μεγάλο οπλοστάσιο, (3 οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ, 6 πιστόλια, 1 περίστροφο, εκατοντάδες σφαίρες, φυσίγγια, αλεξίσφαιρα, φάρους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές), καθώς και περούκες και στολές αστυνομικών. Βρέθηκαν μάλιστα χειρόγραφες σημειώσεις και βαρύς οπλισμός που δείχνουν πως προετοίμαζαν ληστεία σε τράπεζα του Βόλου.Όλα τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Συνολικά μιλάμε για 6 συλλήψεις και 1 προσαγωγή. Οι τρεις εκ των συλληφθέντων όπως προαναφέρθηκε καταζητούνταν και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.Οι ηλικίες των συλληφθέντων ξεκινάνε από τα 23 και φτάνουν μέχρι τα 32.

Και στο Χολαργό πραγματοποιήθηκε έρευνα των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί έπιασαν στον ύπνο το ζευγάρι που είχε νοικιάσει πριν από περίπου 6 μήνες το διαμέρισμα στο Χολαργό. Έκαναν έφοδο στις 06:30 το πρωί και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ το ζευγάρι. Η κοπέλα τελικά αφέθηκε ελεύθερη. Οι γείτονες μιλούν για ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η κοπέλα εργαζόταν σε μπαρ της περιοχής. Δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο και δεν μιλάμε για γιάφκα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και σε άλλα σπίτια στην Αττική και ενδεχομένως σε ένα από αυτά να έχουν βρεθεί κάποια καλάσνικοφ. Σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα όλων των ερευνών των αστυνομικών, ενώενδεχομένως σήμερα να ξετυλιχτεί ένα πολύ μεγάλο κουβάρι από αυτή την υπόθεση και να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στην τρομοκρατία, ιδίως αν τα όπλα που βρέθηκαν δεν είναι”καθαρά”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.