Γιατί ο Σάκης Μπουλάς ξαφνικά στο νοσοκομείο

Εσπευσμένα με έμφραγμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς. Γιατί ένιωσε δυσφορία ο δημοφιλής ηθοποιός και μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος στο νοσοκομείο;

Ο Σάκης Μπουλάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Τα πολύωρα γυρίσματα του «50-50», της ταινίας «Μια φορά κι ένα μωρό», σε συνδυασμό με τις παραστάσεις «Διαόλου Κάλτσες», στην Ακτή Πειραιώς (με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μπάμπη Στόκα και τον Δημήτρη Σταρόβα) «λύγισαν» το Σάκη Μπουλά, με αποτέλεσμα να καταστεί απαραίτητη η μεταφορά του στην Νευρολογική μονάδα του ΚΑΤ

Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι ο Σάκης Μπουλάς βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ένιωσε έντονη δυσφορία. Αμέσως ειδοποίησε συγγενή του, ο οποίος όταν έφτασε στο σημείο τον βρήκε ημιλυπόθυμο. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί αναφέρουν μάλιστα ότι την στιγμή που ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βρισκόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ίδιος ήταν σχεδόν αναίσθητος.

Τραγική ειρωνία είναι ότι το Σάββατο το μεσημέρι και ενώ ένα ολόκληρο ιατρικό επιτελείο είχε «πέσει» πάνω από τον δημοφιλή ηθοποιό, εκείνος μιλούσε στην μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Mega Ολα για την υγεία μου για το έμφραγμα που είχε υποστεί πριν από μερικά χρόνια. «Δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ζωή σου, ίσα ίσα που μπορεί να ξαναρχίσει πιο σωστά», δήλωσε στην εκπομπή ο Σάκης Μπουλάς ο οποίος πριν από λίγα χρόνια υποβληθηκε σε τετραπλό bypass για να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του.

Ο Σάκης Μπουλάς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Φυσικά οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και καλή διατροφή. Τόσο οι στενοί συγγενείς του, όσο και όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες του επικοινωνούν συνεχώς μαζί του για να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του, ευχόμενοι να έχει καλή και γρήγορη ανάρρωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.