Τσίμπημα αράχνης προκαλεί σκληρή στύση πέους. Πρωτόγνωρη εμπειρία

Αίσθηση προκαλεί η ανακάλυψη επιστημόνων στις ΗΠΑ οτι ένα τσίμπημα της αράχνης Nigriventer Phoneutria είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια στύση πέους που θα κρατήσει ώρες.

Σύμφωνα με έρευνα του Ιατρικού Κολεγίου της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, ένα μικρό τσίμπημα από μια Βραζιλιάνικη αράχνη δίνει τη δυνατότητα 4ωρης στύσης πέους που δεν θα την ξεχάσει ποτέ η παρτενέρ σας.

Όπως αναφέρουν επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου, η μικρή αράχνη της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έχει μια περίεργη παρενέργεια στο ανδρικό μόριο.

Μπορεί φέρει το πέος σε στύση εάν μια μικρή ποσότητα του δηλητηρίου της περάσει με ένα δάγκωμα στο αίμα σας.

Η Δρ Κένια Νούνιες, φυσιολόγος του Κολεγίου τονίζει:

«Το δηλητήριο της αράχνης nigriventer Phoneutria είναι πλούσιο σε ένα μείγμα τοξινών».

Και προσθέτει: «Εξαιτίας αυτών, όταν μια αράχνη τσιμπήσει έναν άνδρα, μπορεί να παρατηρήσουμε πολλά διαφορετικά συμπτώματα συμπεριλαμβανόμενου και του πριαπισμού, ένας όρος στον οποίο το πέος είναι συνεχώς όρθιο».

Δεν είναι όμως όλες οι παρενέργειες αθώες.

Το τσίμπημα της συγκεκριμένης αράχνης μπορεί να προκαλέσει και απώλεια του ελέγχου των μυών, έντονο πόνο και δυσκολία στην αναπνοή.

Εάν δεν γίνει λήψη αντιδότου άμεσα, το τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου, εξηγεί η επιστήμονας.

Ωστόσο σύμφωνα με την επιμελήτρια της αραχνοειδών στο Πανεπιστημίου Burke της Ουάσιγκτον, Ρόντ Κρόφορντ, από τους 7000 ανθρώπους που έχουν τσιμπηθεί από την αράχνη μόνο 10 έχασαν τη ζωή τους.

Οι υπόλοιποι έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανόρθωσης του ανδρισμού τους.

Δείτε τη διαφήμιση του HAPI END με την Αναστασία Γιούσεφ για το χάπι στύσης που προκάλεσε σάλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.