Τατιάνα Στεφανίδου για χωρισμό με Νίκο Ευαγγελάτο [video]

Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές με το Νίκο Ευαγγελάτο και το ενδεχόμενο να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο; Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλά για διαζύγιο Ευαγγελάτου-Στεφανίδου και περιπέτειες του δημοσιογράφου, αλλά οι φήμες πάντα διαψεύδονται.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στη Μαρία Σταματέρη για τη σχέση της με το Νίκο Ευαγγελάτο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και αν τέθηκε θέμα χωρισμού ή διαζυγίου.

Με την ανάμνηση των δύσκολων στιγμών του γάμου της, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και χρησιμοποίησε τα χαρτομάντηλα που έχει πάντα στην εκπομπή της.

Δείτε βίντεο με την Τατιάνα Στεφανίδου να μιλά για χωρισμό από το Νίκο Ευαγγελάτο:

Διαβάστε τα υπονοούμενα της Γκολεμά για Νίκο Ευαγγελάτο-Στέλλα Μπεζαντάκου και τι έλεγαν οι φήμες για διαζύγιο Στεφανίδου-Ευαγγελάτου.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".