Καυτό φιλί στο στόμα Βίσση-Ρουβάς [video]

Mε ένα καυτό φιλί στο στόμα έκλεισαν το πρόγραμμα τους η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς στο Αθηνών Αρένα. Δείτε το φιλί Βίσση-Ρουβά.

Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς ήταν μαζί από τις 16 Οκτωβρίου σε ένα πρόγραμμα που πέρασε πια στην ιστορία της νυχτερινής Αθήνας. Αίσθηση έκανε το καυτό φιλί που αντάλλαξαν στο τέλος της βραδιάς.

Με τον ίδιο τρόπο, με ένα καυτό φιλί δηλαδή, είχαν επισημοποιήσει την συνεργασία τους, όταν η Άννα Βίσση επισκέφθηκε μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία τον Σάκη Ρουβά, στη Θεσσαλονίκη, που εμφανιζόταν με την Τάμτα.

Το ευτράπελο, βέβαια, της βραδιάς σημειώθηκε όταν ένας θαμώνας μεράκλωσε στο άκουσμα του τραγουδιού «όλα τα λεφτά μωρό μου» και ανέβηκε στην πίστα να ρίξει τις στροφές του. Ο θαυμαστής πήγε να αγκαλιάσει την Άννα με αποτέλεσμα να επέμβουν οι άντρες ασφαλείας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από την εμφάνιση Άννας Βίσση-Σάκη Ρουβά:

Η Άννα Βίσση προετοιμάζεται για την περιοδεία της στην Κύπρο και την Νότια Αμερική. Ο Σάκης Ρουβάς προγραμματίζει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα», ενώ όλοι αναμένουν την εμφάνιση του Ρουβά στην Επίδαυρο το καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.