Κλείνει το Alter, Χατζηνικολάου στο Real TV μέσω Kontra;

Δύσκολα τα πράγματα στο Alter με το Νίκο Χατζηνικολάου να ψάχνει εναλλακτικές και να μετατρέπει το Kontra Channel σε Real TV. Όλο το μιντιακό παρασκήνιο.

Εξοργισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στο Alter, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, μετά τη νέα μετάθεση ημερομηνίας πληρωμής τους. O Κ. Γιαννίκος είχε δεσμευτεί στην ΕΣΗΕΑ ότι θα πληρωθεί ο κόσμος 23-24 του μήνα και τώρα ο οικονομικός διευθυντής του καναλιού φέρεται να τους είπε ότι αυτό θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Mετά και από αυτή την κοροϊδία, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από τις θεατρικές επιχειρήσεις του Γιαννίκου διαμαρτυρόμενοι.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζει μπρος το σχέδιο για Real TV πιέζοντας ταυτόχρονα το Alter και τους ιδιοκτήτες του καναλιού. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος φέρεται να εξετάζει τη μετατροπή του Kontra Channel σε REAL TV.

«Τα πράγματα στο Alter έχουν σφίξει επικίνδυνα. Διατυπώνουμε την ελπίδα να λυθεί γρήγορα το θέμα του Alter, το δελτίο ειδήσεων του οποίου κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τηλεθεατών» τόνισε προβληματισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Γνωρίζω ότι γίνονται διεργασίες αυτή την στιγμή. Μακάρι να πάνε καλά, έχουν γίνει μεγάλα λάθη και μεγάλες υπερβολές. Εμείς εδώ στο Real Group, θα ψάξουμε λύση για να ακούγεται η φωνή μας και τηλεοπτικά, εάν και εφόσον υπάρξει πρόβλημα με το Alter. Είμαι και εγώ τρεις μήνες απλήρωτος. Τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα για αυτούς που έχουν μικρούς μισθούς. Εάν δεν βρεθεί λύση, το κανάλι θα συνεχίσει να απαξιώνεται. Πρέπει να βρεθεί λύση» κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η αλήθεια είναι οτι ο Νίκος Χατζηνικολάου δείχνει αποφασισμένος να πάρει το ρίσκο προκειμένου να μην μείνει εκτός δελτίων των 8. Τους τελευταίους μήνες προσπαθεί να διασώσει το Alter και έχει κάνει επαφές με πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοτραπεζίτες της χώρας.

Για το οικονομικό «χάλι» του Alter ευθύνοται οι κακοί χειρισμοί των επιχειρηματιών και ο πόλεμος συμφερόντων πίσω από το κανάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.