Πώς ένας Κύπριος έβγαλε 45 εκ. ευρώ από το διαδίκτυο

Γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας πούλησε την ιστοσελίδα του www.beatthatquote.com στο Google για 45 εκατομμύρια ευρώ. Πώς κατάφερε ο έξυπνος Κύπριος να βγάλει εκατομμύρια χρήματα μέσα από το διαδίκτυο;

Τον επιτυχημένο δικτυακό τόπο www.beatthatquote.com, που προσφέρει μια σειρά των χρηματοπιστωτικών προϊόντων συμπεριλαμβανομένων της ασφάλισης, των δανείων και των υποθηκών, αγόρασε η Google έναντι 37,7 εκατ λιρών.

Η BeatThatQuote αποτελεί καταξιωμένο διαδικτυακό τοπο στον τομέα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, που το 2007 κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο αναπτυσσόμενα βρετανικά sites της Nielsen Online. Μάλιστα το 2008 το site της εταιρείας κατέγραψε περίπου 2,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

Σε δήλωσή του, ο Γιάννης Παλαιομυλίτης, διευθύνων σύμβουλος του BeatThatQuote, δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι μια τεράστια ευκαιρία για την εταιρεία μας για την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων επιλογών για προσωπική χρηματοδότηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα ενταχθεί στην ομάδα της Google. Προσβλέπουμε στη συνεργασία και στη δημιουργία νέων εργαλείων, καθιστώντας ευκολότερο για τους καταναλωτές να επιλέγουν το σωστό χρηματοοικονομικό προϊόν. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη διαφάνεια και καλύτερη πληροφόρηση των τιμών από τις υπάρχουσες online προσφορές. Είμαστε βέβαιοι ότι ο συνδυασμός της εμπειρίας της BeatThatQuote.com στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και η τεχνολογία της Google, θα επιταχύνουν την καινοτομία στον εν λόγω τομέα, προς όφελος των καταναλωτών και των εταιρειών που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους σημερινούς συνεργάτες μας και προσβλέπουμε και σε νέες συνεργασίες.»

Διαβάστε πώς η ελληνίδα Αριάνα Στασινοπούλου έφτιαξε το Huffington Post και πώς μια 26χρονη έβγαλε εκατομμύρια από το ίντερνετ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.