Βγενόπουλος αγοράζει Zougla.gr με deal εκατομμυρίων

Αίσθηση κάνει η πληροφορία οτι ο Ανδρέας Βγενόπουλος αγόρασε το Zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για ποσό μαμούθ. Πόσα εκατομμύρια ευρώ έδωσε ο Βγενόπουλος για το www.zougla.gr;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος προχώρησε σε εξαγορά του zougla.gr από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, πληρώνοντας ποσό μαμούθ.

Ο Βγενόπουλος φέρεται να έδωσε 50 εκατομμύρια ευρώ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αφήνοντας του την επιμέλεια και την διεύθυνση του site.

Το Zougla.gr που είναι στην 13η θέση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Alexa και έχει πολλά διαφημιστικά έσοδα. Τα έξοδα του www.zougla.gr είναι μικρά σε σχέση με άλλα sites και φημολογείται οτι είναι οικονομικά εύρωστο.

Στις προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι να προχωρήσει το web tv της zougla.gr και να έχει εκπομπές λόγου, αθλητικές και να έχει δελτίο ειδήσεων μιας ώρας.

Η συμφωνία Τριανταφυλλόπουλου-Βγενόπουλου κλείστηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Μάκης έβγαλε πολλά χρήματα μετά την αποτυχημένη απόπειρα με την εφημερίδα Veto, αλλά και την επικερδέστατη πώληση του μεριδίου του στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Τριανταφυλλόπουλος-Βγενόπουλος φέρονται επίσης να ετοιμάζουν και μια free press εφημερίδα που θα βγαίνει κάθε Κυριακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.