Ποιοι απειλούν να σκοτώσουν την Αννίτα Πάνια

Τον ύπνο της έχει χάσει η Αννίτα Πάνια από άγνωστο που απειλεί τη ζωή της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της. Γιατί απειλούν να σκοτώσουν την Αννίτα Πάνια;

Η Αννίτα Πάνια έχει αναστατωθεί από ανατριχιαστικά τηλεφωνήματα που γίνονται μέσα από φυλακή από αλλοδαπό, ο οποίος την προειδοποιεί «να προσέχει σε κάθε τους κίνηση από δω και πέρα».

Πριν περίπου από μία εβδομάδα, άγνωστος επικοινώνησε με την Αννίτα Πάνια ενημερώνοντάς την ότι τηλεφωνεί από τη φυλακή. Το προσωπικό της νούμερο εξασφάλισε από συγκρατούμενό του. Πρόκειται για Αλβανό, όπως της αποκάλυψε, που ζητούσε να τον ενισχύσει οικονομικά. Μόνο τυχαία δεν ήταν η απαίτησή του από την παρουσιάστρια αφού, σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον της, κατά καιρούς η Αννίτα βοηθάει οικονομικά κρατουμένους.

Ο αριθμός του κινητού της είναι ο πλέον «δημοφιλής» στις φυλακές και η Αννίτα Πάνια έχει καταγραφεί ως «αδελφή Τερέζα». Μόνο που όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Η απαιτητική συμπεριφορά του κρατουμένου την ενόχλησε ιδιαίτερα. Με αυταρχικό τρόπο, χωρίς να της εξηγήσει τον λόγο, ζήτησε ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό, απαιτώντας μάλιστα να του αποδοθεί άμεσα.

Στην αντίδραση της Αννίτας Πάνια, ο άγνωστος έβγαλε αμέσως επιθετικότητα. Της έθεσε ως τελεσίγραφο πως αν δεν τον εξυπηρετήσει, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Τα τηλεφωνήματα -πάντα με απόκρυψη αριθμού- συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες. Μόνο που ο άγνωστος θεώρησε ότι έχει πάρει τον «νόμο στα χέρια του». Την απειλεί συνεχώς για την οικογένειά της, προειδοποιώντας την ότι έχει φίλους έξω από τη φυλακή που «καθαρίζουν» για πάρτη του!

Μάλιστα, της συνέστησε να φοβάται ακόμη και τον ίσκιο της αφού ήδη παρακολουθείται κάθε της κίνηση. Εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι και η Αννίτα θορυβήθηκε ιδιαίτερα ήταν όταν ο έγκλειστος τηλεφώνησε και στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Παρατράγουδα» στο Alter Κική Φούτρου, ενημερώνοντας και αυτήν για τις προθέσεις του.

Δευτέρα βράδυ, η αρχισυντάκτρια δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα, υβριστικού πάντα περιεχομένου. «Σας παρακολουθούμε όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμη και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά». Η Κική Φούτρου, όπως ήταν φυσικό, ενημέρωσε την παρουσιάστρια και μόνο τότε η Αννίτα τής εκμυστηρεύτηκε την αγωνία της όλες αυτές τις μέρες.

Τόσο η Αννίτα όσο και ο Νίκος Καρβέλας έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουν επιστήσει την προσοχή στην νταντά του μικρού Ανδρέα. Πλέον, ακόμη και στην παιδική χαρά ο μικρός συνοδεύεται από τη μαμά του.

Σε επικοινωνία μας μαζί της, η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν ήθελε να σχολιάσει το παραμικρό. Μας δήλωσε ότι είναι προσωπικό της θέμα και ότι θα το χειριστεί όπως αυτή θεωρεί καλύτερα. Τα πολύ οικεία πρόσωπα της Αννίτας γνωρίζουν καλά την άλλη πλευρά του χαρακτήρα της.

Είναι άνθρωπος με… τρύπιες τσέπες αφού όταν αισθανθεί πρόβλημα είναι πρόθυμη να βοηθήσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που στέκεται δίπλα στα «παρατράγουδά» της στηρίζοντάς τα απλόχερα, χωρίς βέβαια να βγάζει… ντουντούκα. Κατά τα άλλα, η Αννίτα Πάνια από χθες επέστρεψε στη συχνότητα του Alter με το «Είσοδος ελεύθερη», ενώ τα «Παρατράγουδά» της, λόγω απεργίας, θα απουσιάσουν και αυτή την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.