Greek Idol: έγκυος Πέγκυ Ζήνα, ποιοι αποχώρησαν [video]

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Greek Idol με την Πέγκυ Ζήνα να ανακοινώνει επίσημα οτι είναι έγκυος και 5 διαγωνιζόμενους να αποχωρούν. Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα του Greek Idol 2.

Με μία φαντασμαγορική έναρξη ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol. Η οικοδέσποινα της βραδιάς Ρούλα Κορομηλά με μαύρο glam rock look έκανε την είσοδό της στο πλατό με το κοινό να χειροκροτεί και να επευφημεί την λαμπερή παρουσιάστρια.

«Σας καλωσορίζουμε σε ένα ταξίδι που ξεκινάει απόψε, γεμάτο τραγούδια, πάθος, συγκίνηση και ταλέντο πάνω απ’ όλα!» είπε η Ρούλα και έδωσε το σύνθημα να αρχίσει το μουσικό ταξίδι, λέγοντας τη γνωστή και αγαπημένη από πέρυσι φράση: «Μαζί θα αναδείξουμε το επόμενο Greek Idol

Αμέσως μετά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι δεκαπέντε συμμετέχοντες, τραγουδώντας το “On the floor” της Jennifer Lopez και η Ρούλα Κορομηλά τους καλωσόρισε λέγοντας πως ανάμεσά τους βρίσκονται τα ταλέντα του αύριο.

Ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να μπει στο στούντιο. «Καλώς την καινούρια μας, την Έλλη Κοκκίνου, τον όμορφο Κώστα Καπετανίδη και βεβαίως τον άρχοντα Πέτρο Κωστόπουλο» είπε η Ρούλα και πρόσθεσε: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα περσινά live”! Στη συνέχεια εξήγησε τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας και άρχισαν τα τραγούδια των υποψήφιων για τη φετινή τυχερή δεκάδα, μιας και στο τέλος της βραδιάς πέντε από τους δέκα συμμετέχοντες θα αποχωρούσαν. Η επιλογή των κομματιών έγινε από τους ίδιους τους παίκτες.

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου χειροκροτώντας τον πρώτο παίκτη, ήταν: «Αν δω άλλες πέντε τέτοιες εμφανίσεις, νομίζω ότι φέτος το Greek Idol θα είναι το καλύτερο μουσικό show που θα έχει γίνει ποτέ!». «Ο Πέτρος έχει πολλά κέφια!» παρατήρησε η Ρούλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο για όσους θυμούνται τις τηλεοπτικές διαφωνίες του Πέτρου Κωστόπουλου και του Κώστα Καπετανίδη στο περσινό Greek Idol, οι δυο άντρες της κριτικής επιτροπής διαφώνησαν για τη σκηνική παρουσία μιας παίκτριας, για το αν δηλαδή θα έπρεπε να είναι στατική ή πιο εκφραστική στην κίνηση.

Εντύπωση έκανε ένας υποψήφιος, ο Κωνσταντίνος από το New Jersey, ο οποίος, μετά το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου και τη διαφωνία του για το κοτσιδάκι που είχε, δεν δίστασε να βγάλει ένα ψαλίδι από την τσέπη του και να το κόψει μπροστά σε όλους!

Στις 23:30 η Ρούλα Κορομηλά φώναξε στο στούντιο την guest της φετινής πρεμιέρας του Greek Idol Πέγκυ Ζήνα, η οποία παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι τριών μηνών έγκυος:

Στα διαλείμματα της εκπομπής, ρόλο dj για να διασκεδάζει το κοινό, είχε η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 102,2 Μαριάντα Πιερίδη.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν και η ψηφοφορία έληξε. Η Ρούλα Κορομηλά άνοιξε τον φάκελο και ανακοίνωσε τους 7 από τους 10 υποψήφιους, οι οποίοι θα συνεχίσουν το ταξίδι στο όνειρο και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή διάλεξε τους τρεις τελευταίους για να συμπληρωθεί η δεκάδα. Έτσι το πρώτο live του Greek idol ολοκληρώθηκε και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Δείτε βίντεο με το ποιοι αποχώρησαν στην πρεμιέρα του Greek Idol:

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πέρασαν είναι:
1. Δημήτρης Τικτόπουλος
2. Μαλού Κυριακοπούλου
3. Άρης Πλασκασσοβίτης
4. Παναγιώτης Τσακαλάκος
5. Μαρία Θεοδότου
6. Γιώργος Ξυλούρης
7. Κατερίνα Κουκουράκη
8. Κωνσταντίνος Φρατζής
9. Ερωφίλη Τζάνου
10. Κέρεν Ταμάμη

Ενώ οι πέντε, για τους οποίους το μουσικό ταξίδι τελείωσε είναι:
1. Κατερίνα Μορένα
2. Μαριάννα Μαλαντζη
3. Χρήστος Τσουμάνης
4. Χρύσα Μπανδέλη
5. Χρύσανθος Καντερές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.